De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

SBS6 dringt met Undercover binnen bij ziekenhuis

Fraude onder dak Vlietland?

Fraude onder dak Vlietland?

SCHIEDAM - Het Vlietland Ziekenhuis zal vandaag niet alleen de pers halen door het protest op de stoep. Ook SBS6 is met de camera het hospitaal in gegaan.

 

 

 

 

 

 

 Het Vlietland Ziekenhuis zal vandaag niet alleen de pers halen doordat de burger er op de stoep demonstreert (vanmiddag om 2 uur) tegen de nachtelijke sluiting van de Spoedeisende Hulp, maar ook omdat het SBS6-televisieprogramma 'Undercover in Nederland' er undercover opnames heeft gemaakt.

In het goed bekeken programma 'Undercover in Nederland', waarin onderzoeksjournalist Alberto Stegeman (foto) op zijn geheel eigen en gedurfde wijze (criminele) misstanden aan de kaak stelt, is vanavond een item opgenomen over het Vlietland Ziekenhuis. "Reportage over plastisch chirurg die belasting ontduikt onder dak van Vlietland Ziekenhuis in Schiedam", zo kondigt Stegeman aan met betrekking tot zijn programma dat vanavond om halftien begint. 

Lees onze update:
http://www.deschiedammeronline.nl/Detail-Stad/ziekenhuis-zegt-chirurg-huur-op

We stellen het zeer op prijs als je onze Facebookpagina De Schiedammer een like geeft.  Of volg ons via Twitter. Dan kun je ons nieuws over Schiedam en Schiedammers en dus ook over de zorg in onze stad goed volgen. Bij voorbaat onze dank. 

Lees ook: Sterven op de stoep?

13 commentaar(en) op artikel "Fraude onder dak Vlietland?"

Ik heb er 12jaar gewerkt en ben weg bezuinigt door de raad v bestuur deze heren wetten niet wat er op de werkvloer afspeelde het is schandalig wat er nu afspeeld

Door: Jde willigen Op:

Ik kom

Er jaren maar wat er de laatste tijd gebeurt kam toch niet

Eerst de kraamafdeling wat zou worden gesloten

En nu de nacht post pffff is toch niet normaal kan gewoon niet

Door: Rosita Op:

Denk dat ik weet waar het over gaat.

Maar het "zwarte" geld wordt wel gebruikt om belangeloos mismaakte kinderen in Afrika te helpen

Door: Cornali Op:

Dit is wederom het doekje voor het bloeden waar ik het al eerder over heb gehad..**Zwarte geld*

Door: tonbro Op:

nu dit pfffff.... iedereen dacht nu de samenwerking met het SFG er is gaat het beter.De voorgaande jaren hadden ze chirurgen werken zoals dhr Grubben die niet wist wat hij deed en er zijn div personen hierdoor die het niet overleeft hebben niet alleen op die afdeling maar ook de kraamafdeling was onderbezet enz dus nu dit en dan dat word tijd dat er een goede leiding komt .

Door: de Vos Burchart Op:

Dit gebeurt al jaren hoor, is echt geen nieuws, De raad van bestuur gedoogt dit gewoon. Ook zij worden er (financieel) wijzer van.

Door: Marrie De Bruin Op:

ik heb in 2014 een hersenbloeding gekregen na de nalatigheid van het ziekenhuis werd er gezegd het lig aan jou de arts die het wel constateerde dat het wel zo was die hersenbloeding werd ontslagen , de dokter had een vriend in een ander ziekenhuis die stuurde mij daar naar toe en die zei ook dat er niks aan de hand was , ik blijf er bij een groffe fout

Door: richard sauerbier Op:

Overigens is deze dokter Lommen gewoon in dienst bij het Vlietland Ziekenhuis, kijk maar op hun website. Dus de fabels over het huren kunnen we gewoon vergeten, heel Schiedam weet dat er zwart gewerkt wordt. Behalve de Raad van Bestuur en Toezicht.

Door: Marrie De Bruin Op:

Ja hier ga ik toch op antwoorden zal ik niet snel doen.

Vind ik leuk · Beantwoorden · Zojuist

Deze Ettienne Lommen deed het geld in een pot en ging 4 weken met personeel en zus naar Afrika om mismaakte kinderen te helpen. Heb de films met eigen ogen gezien. En nauurlijk zal er wat blijven hangen....Nu is de zorg al niet duur genoeg dat je die BTW moet betalen pfff je betaal je rot! en heel de wereld draait om zwart geld . Nee 1,5 mijoen naar de kroonprinsen etc..... nee hoor ik zeg was een top man en verdien het niet om zo afgevoerd te worden Denk half Nederland zwart werkt dus ik zeg erg jammer voor deze super aardige arts

Door: Angelina Op:

heb veel in het vlietland gelegen heb een aanklacht ingediend voor dr lont slecht behandelen van patienten onvriendelijk het vlietland prestte hem zijn excus aan te bieden ging moeilijk kreeg een bos bloemen ik eiste geld schade maar daar kwamen ze onderuit

Door: janny janssen Op:

Iemand die buiten zijn/haar zorgverzekering om contant wil betalen heeft niets te verbergen?

Door: Ria Op:

ik vind het waardeloos dat het ziekenhuis s'nachts de deuren sluit om wat voor reden dan ook!!!hoe kom ik s'nachts in Rotterdam??eest die fusie met Vlaardingen omdat er meer patiënten bij moesten nou hebben ze er patiënten bij en is het ziekenhuis overbelast,dit kunnen ze niet doen denk aan de patiënten en wat minder aan geld!Dank je wel mvr.Foks 15jaar patiënt van het Vlietland

Door: willy Op:

wat een verwarde commentaren. het is een feit dat het Vlietland een slecht ziekenhuis is waar onzorgvuldig gehandeld wordt. ik reis liever wat verder dan naar dit knekelhuis te gaan.

Door: cora Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Uw naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Vul uw bericht in...
x

Meest gelezen: