Bedrijfs nieuws

Zavor opent zijn deuren

SCHIEDAM - Komende week opent Peter Grundlehner 'Hét Museum café Zavor Coffee Experience' op Hoogstraat 89/91 in Schiedam. Hij gaat er o.a. fairtrade koffiespecialiteiten, biologische theespecialiteiten, zelfgemaakt gebak, ontbijt- en lunchgerechten verkopen. Daarnaast zijn er vier ruimtes te huur voor bed & breakfast, voor zowel kortere als voor langere tijd.

Waar naartoe? Naar Pannenkoe

SCHIEDAM - Sinds kort heeft een nieuwe eetgelegenheid zich in Schiedam gevestigd. De franchisenemers zijn maar al te bekend; jarenlang waren Francois en Natascha populaire patatbakkers uit naam van Bram Ladage op de Broersvest. Nu is het enthousiaste tweetal aan de overkant op de Buitenhavenweg neergestreken.

Mode-ontwerpster op de Hoogstraat

SCHIEDAM - Op 9 september 2017 opende mode-ontwerpster Anita de Groot in het unieke hoekpand op de Hoogstraat 78 haar Atelier Anita de Groot. Hier verkoopt ze haar eigen kledinglijn en door haarzelf gemaakte sieraden.

BusinessClub lanceert zich in Euroscoop

SCHIEDAM - Donderdag 8 februari vindt vanaf halfvijf de feestelijke lancering van BusinessClub Schiedam plaats in de bioscoop Euroscoop. Deelname aan deze avond is gratis, lid worden van deze businessclub niet. De jaarcontributie bedraagt 295 euro per jaar exclusief btw.

Frankelandgroep 'Beste Werkgever'

SCHIEDAM - Vanochtend zijn door onderzoeksbureau Effectory in de Kromhouthal in Amsterdam de winnaars bekendgemaakt van het Beste Werkgeversonderzoek 2017. De Frankelandgroep is, net zoals vorig jaar, uitgeroepen tot Beste Werkgever in de categorie ‘Verzorgingshuizen, verpleeghuizen en thuiszorg’.

De Hoogstraat is fantastisch!

SCHIEDAM - Schiedam is weer een onderneemster rijker. Twee maanden geleden opende Vera Sparreboom haar modezaak 'The Feather Store' op de Hoogstraat  35a en ze is laaiend enthousiast over Schiedam.

Staelduinsebos Vlaardingen is failliet

WATERWEG - Wie in Schiedam naar een tuincentrum van enige omvang wil, zal dat over de gemeentegrenzen heen dienen te zoeken. Het ziet ernaar uit dat er een mogelijkheid in buurstad Vlaardingen wegvalt. Tuincentrum Staelduinsebos verkeert sinds enkele dagen in staat van faillissement.

GSM Unit in Spaland wordt groter

SCHIEDAM - De winkel waar je telefoonreparaties kunt laten uitvoeren in het Winkelcentrum Spaland, GSM Unit, gaat binnen het winkelcentrum verhuizen naar de voormalige winkel van jeansshop Spijker, aan het Hof van Spaland 15.

Salon 261 vraagt om begrip

SCHIEDAM - Er wordt druk verbouwd in het pand aan de Van Vlissingenstraat 2b in bedrijvengebied ’s Gravelandsepolder in Schiedam. Het pand wordt omgetoverd van kantoor- en magazijn van een partijhandelaar tot een seksinrichting die Salon 261 zal gaan heten. De naam is identiek aan die van het bedrijf dat eigenaar John Markwat (47) in zijn eigen woonplaats Alphen aan den Rijn heeft. Wanneer hij opengaat in Schiedam hangt af van de...

Deel 6 'Mooie schepen en banen'

WATERWEG - De reeds verschenen vijf delen van ‘Mooie schepen en banen in de haven van Rotterdam’ krijgen een vervolg met het zesde deel. Evenals de overige delen geeft deel 6 opnieuw een indruk van de grote diversiteit in zowel schepen als banen en waarvan bijzonderheden over het voetlicht worden gebracht. Deel 6 wordt gepresenteerd in Vlaardingen.