Bedrijfs nieuws

Seventies Design op de Hoogstraat

SCHIEDAM - Op de Hoogstraat is er weer een mooie winkel bijgekomen. In het karakteristieke pandje op nummer 182, met uitzicht recht op de Dam, is sinds vorige week Seventies Design gevestigd, met vintage-meubels uit de jaren zeventig.

Nieuw design flessen De Kuyper

SCHIEDAM - De cocktail- en likeurflessen van De Kuyper Royal Distillers worden voorzien van een nieuw design. Een strak ontwerp voor de ‘essential’ likeuren én een kleurrijke variant voor de ‘variation’ cocktaillikeuren.

Ondernemershuis op de Hoogstraat

SCHIEDAM - Woensdag 4 april aanstaande rond 17.30 uur opent wethouder Marcel Houtkamp samen met stichting SHOP en ondernemer Peter Grundlehner van Zavor Coffee Experience de SHOPwinkel op Hoogstraat 140-142. 

The Cheese Store opent vrijdag

SCHIEDAM - Willem en Elly Bergkotte hebben eindelijk hun kazen op de planken liggen in Land van Belofte 13B. Ze openen hun kaaswinkel ‘The Cheese Store’ officieel op Goede Kaas-Vrijdag: 30 maart om 9.00 uur. Na een lange periode van het overwinnen van diverse vochtproblemen in het historische pand, is eindelijk al het leed geleden.

Bajwa nieuwe damesmodewinkel

SCHIEDAM - In het winkelcentrum Spaland is sinds deze week een nieuwe kledingwinkel open, Bajwa Mode aan het Hof van Spaland 4. Dat is de winkel waarin tot voor kort de winkel 'GSM Unit' was gevestigd.

Gezocht: medewerker volmacht voor HDI

ROTTERDAM - Bij de afdeling Sales, Marketing & Communicatie van HDI is wegens interne doorstroming van de huidige medewerker Volmachten de behoefte aan een nieuwe collega ontstaan. ReFlex Personeel is op zoek naar kandidaten voor deze functie met standplaats Rotterdam. Als je kandidaat bent of iemand kent die voor deze functie in aanmerking zou kunnen komen, horen wij dat graag. Reacties daartoe aan het adres van Jan Schrijver,...

Van der Valk Hotel eind 2020 open

SCHIEDAM - Met een startbijeenkomst hebben maandagmiddag de Gemeente Schiedam, VolkerWessels Vastgoed en Van der Valk Hotel Schiedam hun samenwerking voor de ontwikkeling van een duurzaam hotel op Harga Noord te Schiedam feestelijk gemarkeerd. Het hotel met meer dan 180 kamers en 10 conferentiezalen en een skybar zal naar verwachting eind 2020 opengaan.

Yasmin Shaam serveert Syrisch eten

SCHIEDAM - Sinds vorige week is Schiedam weer een restaurant rijker. Op de Rotterdamsedijk is het Syrische restaurant Yasmin Shaam geopend.

De bloemenboot is er weer

SCHIEDAM - Ook op de Nieuwe Haven is het voorjaar weer duidelijk te merken. Stadstuincentrum de Plantenschuit zorgt voor een gezellige aanblik met allemaal vrolijke bloemen. Tot de zomervakantie kan iedereen van dinsdag tot en met zaterdag op de bloemenboot terecht.

Alja wordt schoonheidssalon

SCHIEDAM - Aan de Broersvest 111 komt binnenkort een schoonheidssalon: Delaganza Beauty Salon. Dit bedrijf heeft een specialisme in haar-extensies. Het bedrijf komt in de voormalige winkel van Modehuis Alja.