Bedrijfs nieuws

10 jaar bestaan The Finest Feet

SCHIEDAM - Op 12 augustus 2008 heb ik de praktijk in laten schrijven bij de Kamer van Koophandel. Wat vond ik het spannend om als pedicure voor mijzelf te gaan beginnen. Bij elke nieuwe cliënt maar ook als bestaande cliënten een nieuwe afspraak maakten, voelde ik mij trots en steeds meer zelfverzekerd van ‘het gaat wel goed komen met de praktijk’.

ABN AMRO sluit geldautomaat Noord

SCHIEDAM - De traditionele persoonlijke service die de grootbanken bieden, blijft maar verder afnemen. Nu sluit ABN AMRO per 21 augustus a.s. zijn geldautomaat in Schiedam-Noord. Geldopnemers in Noord worden verwezen naar Nieuwland. Gelukkig zijn er nog wel alternatieven in Noord voorhanden, zoals de geldautomaat van de Rabobank aan de Zwaluwlaan.

Gastvrij onthaal in Sijgje

SCHIEDAM - Waar kun je op maandagavond uit eten in Schiedam? Wandelend door de stad, zie je veel restaurants en cafés die gesloten zijn, maar er zijn er in deze vakantietijd gelukkig ook een aantal open. De keus van de redactie van de Schiedammer valt dit keer op Proeflokaal Sijgje aan de Buitenhavenweg.

Nieuw aan Broersveld: Thai Streetfood

SCHIEDAM - Khan Thoong Thai Restaurant was een authentiek Thais restaurant aan het Broersveld 178 in Schiedam. Op restaurant-site Iens is Khan Thoong door bezoekers gemiddeld beoordeeld met een 8,8 op de schaal van 10. "16 juni hier wezen eten. De smaak was super. Kom hier zeker nog eens terug", lezen we een review van 21 juni 2018.

Ook derde vestiging van Dicks Autoschade

WATERWEG - Naast de vestigingen in Vlaardingen en Schiedam, heeft Dicks Autoschade ook voor zijn derde vestiging (in Maassluis) gekozen voor het lidmaatschap van brancheorganisatie FOCWA. Dick’s Autoschade maakt deel uit van autoschadeherstelketen A.A.S. (Allround Automotive Solutions).

Meer veiligheid op bedrijventerreinen

SCHIEDAM - Onlangs is een convenant ondertekend waarin verschillende partijen zich committeren om aan de veiligheid te werken in de bedrijventerreinen ’s Gravelandse Polder en Spaanse Polder.

De grootste BRAM's staat in Schiedam

SCHIEDAM - vrijdag 13 juli opent BRAM’S Gourmet Frites zijn grootste winkel: op plein van de Euroscoop in Schiedam. De vestiging in Schiedam is met 78 zitplaatsen binnen en 100 buiten op het terras tot nu tot de grootste BRAM’s vestiging.  

Sneeuwwitje open op Land van Belofte

SCHIEDAM - Door een lint door te knippen bracht burgemeester Cor Lamers gisteren weer een nieuw sprookje tot leven op het Land van Belofte. Daar opende Panxue Zheng haar restaurant Sneeuwwitje, lunchroom - sushi - wok - to go.

Nieuwe eigenaar restaurant Parckhoeve

SCHIEDAM -  Restaurant Parckhoeve Schiedam in het Prinses Beatrixpark heeft recentelijk een nieuwe exploitant gekregen, het Scheveningse echtpaar Krijn (58) en Debbie Pronk (57). Zij hebben ruime horeca-ervaring en hebben grote plannen voor dit zo schitterend centraal in het park aan het water gelegen restaurant.

TMSS zoekt commerciële winnaars

Wij zoeken: … Echte winnaars! Je geeft niet op als het even tegenzit. Het is handig dat je een opleiding hebt gevolgd maar het is geen must dat je deze hebt afgerond. Hiernaast is het ook erg handig dat je de Nederlandse taal spreekt en schrijft. Je vindt het leuk om gesprekken te voeren met ondernemers en hen te helpen om de maandelijks terugkerende vaste kosten te drukken voor dit bedrijf. Uiteraard beschik je over meer dan...