Bedrijfs nieuws

Stoofpot met bier Wees30

SCHIEDAM - Een nieuwe gerecht dat bij het Argentijns Schiedams Restaurant aan de Hoogstraat 52 op de kaart staat is een vleesstoofpot met bier, niet zomaar bier, maar Wees30, een van de bieren van Tapperij het Weeshuis aan de Lange Achterweg 18 in Schiedam, zeg maar op de afrol halverwege de Hoogstraat.

La Salita: nieuw menu en nieuwe naam

SCHIEDAM - Restaurant La Salita presenteerde vanmiddag onder grote belangstelling zijn nieuwe gerechten en nieuwe naam. De overheerlijke, prijswinnende Argentijnse worsten van de Choripanman blijven, maar de kaart wordt uitgebreid met allerlei gerechten die geïnspireerd zijn op diverse Schiedamse producten, zoals jenever, gin, moutwijn, bier, likeuren en chocola. Daar past ook een nieuwe naam bij: Argentijns Schiedams Restaurant.

Facilicom van start met Buitengewoon

SCHIEDAM - Facilicom Group introduceert vandaag het nieuwe bedrijf Buitengewoon om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te helpen om een waardevolle, betaalde baan te vinden. Facilicom wil hiermee een belangrijke en substantiële bijdrage leveren aan de maatschappij.

Henk opent haringseizoen Tuyp

SCHIEDAM - Henk Groenewegen opende bij de Volendammer vishandel Tuyp's op het Rubensplein het haringseizoen. Jan Willem de Boer legde het op de camera vast en sprak met jubilaris Gerard Tuyp.

Seca Pipas verhuisd op Hoogstraat

SCHIEDAM - Seca Pipas, de winkel met Portugese wijnen, lekkernijen en andere voedingsmiddelen, aan de Hoogstraat is verhuisd naar nummer 43. Dat is schuin tegenover het pandje waar Fabio Tome zijn winkel de afgelopen vijf jaar heeft gevoerd.

Stap eens binnen bij LETS

SCHIEDAM - In een mooi karakteristiek pand aan de Noordvestsingel 89 in Schiedam is de stichting LETS Ruilwinkel Schiedam gevestigd. Begin komende maand viert de winkel zijn vijfjarige bestaan. Debbie de Wekker (coördinator) en Bart Voortman (voorzitter) zijn tevreden over de eerste vijf jaar, maar denken dat er nog heel veel Schiedammers zijn die deze bijzondere winkel nog niet hebben ontdekt. Het is zeker de moeite waard er binnen te...

Bergerac gaat dicht in juli

SCHIEDAM - Bergerac Wijnen en Dranken in Schiedam-Noord sluit de deur op 2 juli aanstaande. Nadat zij gedurende 22 jaar de drankenwinkel gerund heeft, sluit Wendy Dekker haar zaak aan het Frans Rietveldpad 2, op de hoek met de Ary Koplaan.

Kapsalon Collé verder als LeefMooi

SCHIEDAM - Laura en Bianca hebben de kapsalon van Etienne Collé aan de Hoogstraat 196 in Schiedam overgenomen. Zaterdag 2 juni 2018 was het dan zover: de feestelijke opening van de beauty- en kapsalon LeefMooi. 

Kionna lanceert modemerk

SCHIEDAM - Met een spectaculaire optocht over de Hoogstraat, kondigt Kionna van Aanholt haar komst als Fashion Designer in Schiedam aan. Haar modemerk VIE ó OTIV is vanaf maandag 4 juni verkrijgbaar in haar winkel 2 Gethers As 1 op Hoogstraat 109a in Schiedam.