De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Interactief informatie-event over hoogbouw aan de Vlaardingerdijk

Haven-, city- of parkview?

Haven-, city- of parkview?

SCHIEDAM - Het Voorlopig Ontwerp (VO) voor Lets Go West aan de Vlaardingerdijk tegenover de voormalige Wiltonhaven is klaar. De ontwikkelaars zijn benieuwd wat de toekomstige bewoners van de uitwerking van hun ontwerp vinden en organiseren op 14 december tussen 19.00 en 21.00 uur in het Stadskantoor van de gemeente Schiedam een informatiebijeenkomst met een interactief karakter.

Tussen de Schiedamse Wiltonhaven en de eeuwenoude Poldervaart, komt Lets go West, een gebouw bestaande uit twee woontorens met in totaal 149 woningen.  De 30 appartementen op de drie bovenste lagen zijn bestemd voor de verkoop. De overige 119 zijn huurappartementen. Op de begane grond zijn voorzieningen te vinden zoals een brasserie, een versmarkt en begeleide sportfaciliteiten met onder het gebouw een parkeergarage voor bewoners en bedrijven. Het is de bedoeling dat het gebouw een groene uitstraling krijgt.

Voor de ontwikkeling en uitwerking van het plan is WoH (The World is our Home) een samenwerking aangegaan met Heembouw Wonen BV uit Roelofarendsveen.

Op 14 december wordt concrete informatie over de 30 koopappartementen en penthouses gepresenteerd. De toekomstige bewoners kunnen aangeven waar hun belangstelling naar uitgaat, of ze een voorkeur hebben voor de hogere toren of juist liever kiezen voor de lage en welk uitzicht ze het meest ambiëren: een haven-, city- of parkview. De invulling van de begane grond komt eveneens aanbod, alsmede de inrichting van de buitenruimte, de parkeermogelijkheden en een indicatie van de verkoopprijzen.

Tijdens deze avond zijn de medewerkers van Lets go West aanwezig om alle vragen te beantwoorden. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor het event:  https://letsgowest.homedna.nl/Home

Foto's: Annet Delfgaauw

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Uw naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Vul uw bericht in...
x

Meest gelezen: