De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Kerstoptreden Koor West met de Niemand Minder Sessieband in wijkcentrum De Erker

Kerst-Sing-a-Long

Kerst-Sing-a-Long

SCHIEDAM -  Koren onder de Molens West geeft op woensdag 20 december van 19.30 tot 20.30 uur een kerstoptreden met de Niemand Minder Sessieband van stichting Pameijer. Bekende kersthits zullen ten gehore worden gebracht. Meezingen mag! Het optreden vindt plaats in Wijkcentrum de Erker, Jan van Avennesstraat 32, Schiedam.

In Schiedam West wordt hard gewerkt aan swingende kerstnummers voor een heuse Kerst-Sing-a-Long. Koor West is één van de vier Schiedamse Koren onder de Molens, waarvan de koorleden iedere twee weken samenkomen in een lokaal wijkcentrum om te zingen onder leiding van een deskundige dirigent. Dit koor zingt onder begeleiding van Ottilie van der Jagt.

Ook in Zuid, Groenoord en Oost zijn Koren onder de Molens actief. Koren onder de Molens is een initiatief van de Schiedamse cultuurscouts, waarbij wordt uitgegaan van het principe: iedereen is welkom om samen mee te zingen. Een laagdrempelige activiteit voor wijkbewoners die samen met anderen willen (leren) zingen. Er hoeft voor deelname niet te worden voorgezongen en de koren hebben niet de intentie om te concurreren met bestaande koren. Leden die zichzelf verder willen ontwikkelen, worden doorverwezen naar koren in Schiedam die plaats hebben voor nieuwe leden.

De Niemand minder band van stichting Pameijer komt wekelijks samen in Wijkcentrum de Erker en werkt voor deze gelegenheid samen met het om Schiedam-West en omstreken te laten swingen op woensdag 20 december. 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Uw naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Vul uw bericht in...
x

Meest gelezen: