Concert en Open Huis Sint Radboud

Concert en Open Huis Sint Radboud

KETHEL - Op zaterdag 29 juni is het feest in Schiedam-Kethel! Dan opent het vernieuwde verenigingsgebouw van muziekvereniging Sint Radboud aan de Kerkweg tegenover de Jacobuskerk.

Het afgelopen jaar is het gebouw De Noord geheel gerenoveerd en verduurzaamd waardoor 'het huis van Radboud' weer toekomstbestendig is.

Dankzij de steun van de gemeente Schiedam en meerdere sponsoren is het gelukt om dit project ook financieel te laten slagen. Ook de crowdfunding en enkele acties, waaronder de organisatie van het nieuwe evenement Kethel Fair, hebben daaraan bijgedragen.
De vereniging presenteert zich eerst met een concert in de Jacobuskerk om 15.30 uur, waarna iedereen welkom is aan de overkant van de kerk met een Open Huis.
Het concert door koor en orkest van Sint Radboud is getiteld 'Zomerse Dromen' en bestaat uit een divers programma met stukken als Hijo de la Luna, Vivo per Lei, Our House, Second Suite for Band, Moment for Morricone, Fandango, Lawrence of Arabia, L'Italiani in Algeri en La Torre del Oro. De kerk opent om 15:00 uur en het concert begint om 15:30 uur. De toegangsprijs is €7,50 inclusief een drankje. We kijken ernaar uit u te verwelkomen voor een onvergetelijke middag vol zomerse klanken!
Kaarten verkrijgbaar via de website van Sint Radboud: www.sintradboud.nl.

240617_orkest2 Radboud

Foto's:
PR Sint Radboud

17-06-2024