Opening Cruyff Court Schiedam

Opening Cruyff Court Schiedam

SCHIEDAM - Het nieuwe Cruyff Court Schiedam in Park Vlaardingerdijk wordt officieel geopend.

De gemeente Schiedam, de Johan Cruyff Foundation, Schiedam Beweegt en Team Sportservice Schiedam organiseren de middag met sport- en spelactiviteiten.

Bij de opening is ook wethouder Antoinette Laan aanwezig, net als een ambassadeur van de Johan Cruyff Foundation. Voor en na de officiële opening is er tijd en ruimte om te sporten en spelen onder begeleiding van de sportbegeleiders van Schiedam Beweegt en beweegcoaches van Team Sportservice Schiedam.

Natuurlijk bent u van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn op woensdag 10 juli van 14.30 tot 16.30 uur op het Cruyff Court Schiedam, Park Vlaardingerdijk (naast het speeleiland). Rond 15.45 uur is de officiële opening met wethouder Antoinette Laan.

Nieuwe locatie
Het nieuwe Cruyff Court komt in de plaats van het Cruyff Court dat zich tot en met 2021 aan de Parkweg bevond. Er is voor gekozen om het nieuwe Cruyff Court, met een nieuw 3x3 basketbalveld, aan te leggen in Park Vlaardingerdijk. Deze plek is gunstig, omdat hij goed bereikbaar is vanuit zowel de wijk Nieuwland als de wijk West.

Wat is een Cruyff Court
Een Cruyff Court is een sportieve speelruimte waar kinderen kunnen sporten en bewegen. Een plek om talenten te ontwikkelen, vrienden te maken en om fysieke en mentale gezondheid te verbeteren. Kortom: de ruimte voor kinderen om het beste uit zichzelf te halen.

Meer informatie over de opening is te vinden op schiedam.nl/opening-cruyff-court.

Foto:
Gemeente Schiedam

04-07-2024