De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

5e editie voetbal kampioenschap

5e editie voetbal kampioenschap

SCHIEDAM – Het Schiedams kampioenschap 2019 dat dit jaar zal plaatsvinden bij Excelsior’20, zal worden gehouden op zaterdag 22 en zondag 23 juni. Het evenement, waaraan alle Schiedamse selectie-elftallen op zaterdag 22 juni zullen strijden om de eer van de jeneverstad en de zogenaamde “DUOCARCUP”  is alweer toe aan zijn vijfde editie.

PPSC (2015), SVV (zo) (2016), SVV (zo) (2017), Excelsior’20/SVV (zo) (2018) legden in de eerdere edities beslag op de titel.

Zoals afgelopen jaar zal ook de jeugd weer een prominente rol krijgen. Op zondag 23 juni zullen een groot aantal jeugdploegen van de Schiedamse clubs strijden om de plaatselijke eer. Nieuw is dat er dit jaar ook plaats wordt gemaakt voor meidenvoetbal.

Uiteraard zal ook dit jaar het kampioenschap weer worden opgeluisterd met de nodige gezelligheid en zal er aan versnaperingen en de nodige gezelligheid niets ontbreken. De loting voor de standaard-elftallen en de verdere invulling van de beide dagen wordt in de komende maanden vormgegeven door de organisatie in nauwe samenwerking met gastheer Excelsior’20.


Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het sportnieuws uit Schiedam. Alvast dank.

 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: