De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Actie levert Hermes ruim 7000 euro op

Actie levert Hermes ruim 7000 euro op

SPORT - Het door Hermes-DVS gehouden sponsordiner heeft een bedrag van ruim zevenduizend euro opgeleverd. Leon Verdoes (links) overhandigde de symbolische cheque aan het einde van de avond aan algemeen voorzitter Marinus Elenbaas (rechts). 

Afgelopen zaterdag 12 mei werd voor de eerste keer het Hermes-DVS sponsordiner gehouden. "Het werd een prachtige en succesvolle avond door de inzet van vele vrijwilligers en tientallen sponsors. Doel van de avond was om gelden te genereren voor ons nieuwe clubhuis, om er een fijne plek van te maken voor onze leden en de wijkbewoners", zo laat de omnisportclub weten. 
 
De 105 gasten kregen een heerlijk vijfgangendiner voorgeschoteld, dat muzikaal en met humor werd begeleid door Hans Meijer. De avond werd uitgeluid met een Rad van Fortuin. Leon Verdoes, de gangmaker achter het sponsordiner, was verheugd dat hij een cheque van om precies te zijn € 7015,46 mocht overhandigen aan Marinus Elenbaas. "Met dit geldbedrag kunnen er extra zaken aangeschaft worden zoals een goede geluidsinstallatie, een gezellige inrichting, een eigen plek voor de jeugd en buitenmeubilair. Zo wordt het voor de leden en wijkbewoners straks goed toeven bij onze mooie club", aldus Elenbaas. "We willen iedereen bedanken die op welke wijze dan ook een bijdrage heeft geleverd aan deze geslaagde avond."

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: