De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Afscheid SOBO van Harry Visser

Afscheid SOBO van Harry Visser

SCHIEDAM - Op donderdag 11 januari houdt het Schiedams Overleg Bewonersorganisaties (SOBO) van 16.00 tot 19.30 een informele nieuwjaarsbijeenkomst op zijn kantoor, Singel 85 te Schiedam (hoek Emmastraat). Tijdens deze bijeenkomst nemen de lidorganisaties, het SOBO-bestuur en relaties afscheid van voormalig voorzitter Harry Visser.

Hij moest in 2017 om gezondheidsredenen plotseling terugtreden. Harry Visser ontving in 2016 een koninklijke onderscheiding. De reden van toekenning werd als volgt omschreven. "De heer H. Visser ontplooide/ontplooit de volgende activiteiten: in de periode 2000 – 2012 was hij bestuurslid en/of voorzitter van de bewonersvereniging Schiedam-West. Vanaf 2010 is hij bestuurslid van het Schiedamse Overleg Bewonersorganisatie (SOBO). Hij is een van de medeoprichters van de Stichting de Erker te Schiedam. Hij heeft zich o.m. ingezet voor het behoud van het wijkcentrum voor de bewoners van de wijk. De Erker kent op dit moment weer een bloeiend bestaan."

Op de groepsfoto van de uitreiking van de koninklijke onderscheidingen in 2016 staat Harry Visser op de bovenste rij, geheel links 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: