De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

BackWERK-winkel in station open

BackWERK-winkel in station open

SCHIEDAM - Vandaag is de backWERK-vestiging op het Station Centrum van Schiedam opengegaan. backWERK is een zelfbedieningszaak voor broodjes, sappen, smoothies en andere vers bereide producten om er ter plekke te nuttigen of om mee te nemen. 

De backWERK-winkel zal uitsluitend doordeweeks geopend zijn. Je kunt er al vanaf zes uur 's ochtends terecht tot zes uur 's avonds. De winkel bevindt zich in de winkelruimte naast de hoofdingang van het station. 

Onder de naam backWERK werd in 2001 in Duitsland de eerste zelfbedieningsbakkerij geopend. De afgelopen jaren is het bedrijf als franchiseketen hard gegroeid en telt op dit moment meer dan 340 vestigingen met locaties in diverse Europese landen, waaronder Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Zwitserland en Slovenië. Sinds het najaar van 2017 valt backWERK onder het Zwitserse beursgenoteerde Valora A.G. In 2009 werd de eerste winkel in ons land in Nijmegen geopend. Met de nieuwe vestiging Schiedam komt het totaal in ons land op 22. 


Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het verspreiden van gratis nieuws en blijf je goed op de hoogte van het horeca- en bedrijfsnieuws uit Schiedam. Alvast dank. 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: