De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Benelux vanavond en vannacht dicht

Benelux vanavond en vannacht dicht

SCHIEDAM - De Beneluxtunnel (A4) is in de nacht van 8 op 9 januari van 21:00 uur tot 05:00 uur in beide richtingen afgesloten vanwege werkzaamheden. Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van maximaal 30 minuten. De Beneluxtunnel (A4) zou in eerste instantie in de nacht van 12 op 13 december worden afgesloten. In verband met de forse sneeuwval zijn de werkzaamheden toen uitgesteld.

De toe- en afritten van Vlaardingen en Schiedam van de A4 zijn tijdens de nachtelijke afsluitingen afgesloten. Vlaardingen en Schiedam zijn wel bereikbaar via de A20. De Beneluxtunnel is overdag bereikbaar voor het verkeer en tijdens de woensdagochtendspits. Ook blijven de brom- en fietstunnels beschikbaar. 

"De tunnels in Nederland behoren tot de veiligste van Europa. Om dit zo te houden, voert Rijkswaterstaat onderhoudswerkzaamheden uit om de levensduur van de tunnel te verlengen en de veiligheid te kunnen garanderen. We gaan de nieuwe stilstand-detectie, die een file of ongeval kan waarnemen en doorgeven, in gebruik stellen en testen. Voor het testen is het noodzakelijk de tunnel volledig af te sluiten. Zo kunt u als weggebruiker ook in de toekomst vlot en veilig door de Beneluxtunnel rijden", aldus Rijkswaterstaat. 

Omleidingen
Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van 30 minuten. Gele borden en de informatiepanelen boven en langs de weg geven de omleidingsroute aan over de ring Rotterdam via de Van Brienenoordbrug (A16). Kijk voor meer informatie op www.rijkswaterstaat.nl --> wegwerkzaamheden Of bel naar het gratis informatienummer van Rijkswaterstaat 0800 – 8002 of via Twitter.

Foto bron Rijkswaterstaat

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: