De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Recordaantal inzendingen van 220, 10 prijswinnnaars

Beregoede foto's in Nieuwe Passage

Beregoede foto's in Nieuwe Passage

SCHIEDAM - Net als voorgaande jaren kon het winkelende publiek ook nu weer in november en december genieten van prachtige decoraties in de Nieuwe Passage. Dit jaar stonden in december een hoge verlichte kerstboom en een grote beer in het middelpunt van de belangstelling. Bezoekers en volgers van de Facebookpagina van Passage Schiedam konden weer meedoen met een bijbehorende foto-actie. Door een selfie, of foto, met de beer naar de Facebookpagina te sturen en de pagina te liken, kon je kans maken op een verrassingspakket.

Hoe leuk men het vond om met de beer op de foto te gaan, bleek wel uit het aantal inzendingen…in een maand tijd is een record aantal van 220 foto’s ontvangen. Bijschriften als ‘Liefde op het eerste gezicht met Beer’, 'Elke ronde dat we in de stad zijn wil ze met de beer op de foto..’ en ‘Kusje voor de Beer’ laten het enthousiasme van bezoekers zien. De jury had de moeilijke taak om hier de leukste foto’s uit te zoeken. 10 inzenders zijn inmiddels blij gemaakt met een mooi verrassingspakket (tweede foto onder). 

Een kleine greep uit de reacties als ‘Yeeee voor het eerst wat gewonnen, leuk!’ van Sita Sheombar Sing of ‘cadeau krijgen is altijd leuk, ik ben erg blij dank u wel’ van Özlem Turhan en ‘Jaaaa! Ik ben superblij! Dank jullie wel’ van Angèle Detilleul geven weer hoe enthousiast de winnaars zijn. De overige winnaars zijn: Thea van Wagtendonk, Hilde Wittkamp, Willem van Nieuwenhuize, Ron van Oosten, Louise Melchers (foto boven), Brenda Steenis en Mila Mohammed.

Passage Schiedam heeft meerdere keren per jaar dit soort acties op Facebook. Altijd laagdrempelig, altijd met meerdere winnaars en altijd enthousiast ontvangen. Op naar de volgende leuke actie.

 

Passage Schiedam
 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: