De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Bezwaren houden seksclub niet tegen

Bezwaren houden seksclub niet tegen

SCHIEDAM -  Er zijn raadsvragen gesteld over de komst van de seksinrichting in Schiedam. In een reactie tegen De Schiedammer Online benadrukt burgemeester Lamers dat de gemeente niet over één nacht ijs is gegaan bij het afgeven van de vergunningen voor de seksinrichting. 

De aanvraag loopt reeds vanaf juli afgelopen jaar. Zorgvuldig zijn de diverse stappen in het proces doorlopen. Onderdeel van de procedure is, dat er een eerste ronde geweest is dat belanghebbenden hebben kunnen reageren op de door de seksinrichting aangevraagde vergunningen, door middel van het indienen van zogenoemde zienswijzen, zo laat burgemeester Cor Lamers weten aan De Schiedammer Online.

De ruim 200 bezwaren die nu - na het afgeven van de vergunningen -  bij de gemeente zijn gemaakt, zullen uiteraard alle worden behandeld, zo geeft de burgemeester aan. Het is niet zo dat de bezwaren een opschortende werking kunnen hebben voor wat betreft de aan de seksinrichting afgegeven vergunningen. De ondernemer kan, zodra hij zijn verbouwing heeft afgerond, niettegenstaande de nu gemaakte bezwaren zijn deuren van de seksinrichtingen aan de Van Vlissingenstraat 2b dus openen. Formeel gezegd: er gaat geen opschortende werking uit van de gemaakte bezwaren. 

Volgens Lamers is er in Schiedam plaats voor zo'n vijf legale seksinrichtingen. Het bedrijf aan de Van Vlissingenstraat is de tweede legale seksinrichting in onze stad. De seksbioscoop op de Rotterdamsedijk is de andere legale seksinrichting in onze stad, zij het dat in het bedrijf aan de Rotterdamsedijk geen prostitutie wordt uitgeoefend. Daarmee is Salon 261 vooralsnog het enige legale bedrijf binnen onze stadsgrenzen. 

Lees ook: raadsvragen over seksinstelling.

2 commentaar(en) op artikel "Bezwaren houden seksclub niet tegen"

ik hoop dat de volgende sexinrichting naast het huis van de burgemeester komt of naast de raadsleden kijken of ze dan nog zo positief zijn , perfecte reclame voor het toch al zo slecht bekend staande schiedam, hopeloos trudi de regt

Door: trudi de regt Op:

ik hoop precies het zelfde dat hij er 1 in de straat krijgt , ik denk dat ze daar dan ook niet blij mee zouden zijn ,maar wij!!! moeten er wel blij mee zijn en accepteren!!!

ach jullie zullen er Geen last van hebben zeggen ze dan ?ja ,ja

Door: therese Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: