De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

60-plussers maken er een 'voel je goed dag' van in het Wennekerpand

Blue Monday niet deprimerend

Blue Monday niet deprimerend

SCHIEDAM - Op maandag 21 januari wordt het evenement ‘van Blue Monday naar feel good day’ gehouden, vrij vertaald: 'hoe maak je van de  meest deprimerende dag van het jaar een dag waarin je je goed voelt'. Alle 60-plussers uit onder meer Schiedam zijn uitgenodigd om elkaar in het Wennekerpand te ontmoeten tijdens ‘Blue Monday’. Deelname is gratis.

Blue Monday’, zou volgens een Amerikaanse professor de meest deprimerende dag van het jaar zijn. "Maar of dat zo is, dat bepalen we eigenlijk zelf. Wij maken er in ieder geval een ‘feel good day’ van", aldus de organisator van deze dag, Werkplaats Sociaal Domein Zuid Holland-Zuid.

De kracht en energie van 60+ is het thema van deze dag waarbij bewustwording, 'ont-moeting' en het uitwisselen van ervaringen centraal staan. Er is een gevarieerd programma bestaande uit diverse workshops (thema's: zingen, beeldend vormgeven, zingeving), een gezamenlijke lunch en veel inspiratie. 

Programma:
  9.30 – 10.00 uur    Inloop met koffie en thee
10.00 – 10.30 uur    Gezamenlijke opening 
10.45 – 11.45 uur    1e workshop ronde
11.45 – 12.45 uur    2e workshop ronde
13.00 – 13.45 uur    Lunch
14.00 – 15.00 uur    3e workshop ronde
15.15 – 16.00 uur    Gezamenlijke afsluiting

Locatie: Wennekerpand, Vijgensteeg 2, 3111 PT Schiedam 
Aanmelden via: info@seniorenwelzijn.nl of 010-248 6888 

"Bent u 60-plus en wilt u weten hoe u meer energie krijgt, meer uit het leven kunt halen of gewoon omgaan met de dingen die op uw pad komen? Kom ook, want de beste jaren moeten nog komen", zo luidt de oproep van Werkplaats Sociaal Domein Zuid-Holland Zuid, die de dag organiseert in samenwerking met de gemeenten Barendrecht, Schiedam en Vlaardingen, Stichting Mooi Werk, Dock, Seniorenwelzijn en KijkopWelzijn. De dag is inclusief lunch en koffie en thee en wordt (deze eerste keer dat de dag wordt gehouden) gratis door gemeente Schiedam met een bijdrage van de gemeente Vlaardingen en de Werkplaats Sociaal Domein Zuid-Holland Zuid.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: