De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

'Sterren van de Stad' in de Grote Kerk

Cadeau voor 500 vrijwilligers

Cadeau voor 500 vrijwilligers

SCHIEDAM - Servicepunt Vrijwilligers van de gemeente Schiedam organiseert dit jaar het event ‘Sterren van de Stad’ ter gelegenheid van de jaarlijkse Nationale Vrijwilligersdag op vrijdag 7 december. De vrijwilligers van Schiedam ontvangen tijdens een feestelijke borrel met een hapje en een drankje een geschenk.

Wethouder Patricia van Aaken zal namens het college de vrijwilligers bedanken voor hun inzet en de geschenken overhandigen. Naast dankwoorden en blijken van waardering wordt tijdens ‘Sterren van de Stad’ ook stilgestaan bij de landelijke ‘Meer dan Handen Award’. Inwoners van Schiedam hebben Schiedamse organisaties en vrijwilligers aangemeld voor deze landelijke award. Vrijwilliger Rob Kent en de organisaties Soos Blauwhuis, Speeleiland Nieuwland en het initiatief Junior Chefs van J&S projecten dingen mee naar de award.

‘Sterren van de Stad’ wordt vrijdag 7 december gehouden in de Grote of Sint-Janskerk aan de Lange Kerkstraat. Het start om 17.00 uur en duurt tot 19.00 uur. Er worden maximaal 500 vrijwilligers verwacht.
 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker