De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Deel 6 'Mooie schepen en banen'

Deel 6 'Mooie schepen en banen'

WATERWEG - De reeds verschenen vijf delen van ‘Mooie schepen en banen in de haven van Rotterdam’ krijgen een vervolg met het zesde deel. Evenals de overige delen geeft deel 6 opnieuw een indruk van de grote diversiteit in zowel schepen als banen en waarvan bijzonderheden over het voetlicht worden gebracht. Deel 6 wordt gepresenteerd in Vlaardingen.

De eerste vijf delen van ‘Mooie schepen en banen in de haven van Rotterdam’ blonken uit door het hoge educatieve karakter. Deel 6, met daarin extra aandacht voor scheepsmilieuzaken en de offshore industrie, doet daar niet voor onder.

Het eerste exemplaar van het nieuwe boek wordt vrijdagavond 19 januari 2018 uitgereikt aan Erik de Neef, Havenman van het jaar 2016 en voorzitter van de Koninklijke Roeiers Vereeniging Eendracht, in zaal Maashaven van Hotel Ibis Rotterdam-Vlaardingen, Westlandseweg 270, 3131 HX Vlaardingen, door de auteurs Cees de Keijzer en Piet van Dijk, respectievelijk voorzitter en secretaris van de World Ship Society Rotterdam Branch. Erik de Neef geeft voorafgaand vanaf 20.00 uur een lezing over de ontwikkeling van Koninklijke Roeiers Vereeniging Eendracht.

Vanaf 20 januari 2018 is het 112 pagina’s tellende boek vol met illustraties voor € 18,95 verkrijgbaar in de boekhandel. Het boek is uitgegeven door Coolegem Media.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: