De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Waarschuw ouderen voor zeer kwalijke babbeltruc

Dieven doen zich voor als thuiszorg

Dieven doen zich voor als thuiszorg

SCHIEDAM - Er schijnt op dit moment sprake te zijn van een golf aan diefstallen in woningen die gepleegd worden door het toepassen van een babbeltruc. Het patroon is: twee mensen bellen aan bij ouderen en doen zich voor als medewerkers van de thuiszorg. Eenmaal binnen bestelen zij de nietsvermoedende nog zelfstandig wonende oudere(n).

Het aantal incidenten is momenteel zo verontrustend, dat Frankelandgroep nu - op zaterdagochtend - bezig is familieleden van alleenwonende ouderen die cliënt zijn van de thuiszorg te bellen om te wijzen op de golf aan diefstallen. Het verzoek aan de familieleden is om de ouderen te waarschuwen. 

Afbeelding uit video waarin politie waarschuwt voor babbeltrucs, zie meer informatie op deze website. Wellicht goed om met de zelfstandig wonende ouderen in je omgeving deze video's te bekijken. 

1 commentaar(en) op artikel "Dieven doen zich voor als thuiszorg"

Toch geen licht getinte of getinte figuren ?????

Door: Leenders Op:

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker