De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

VERUEÑO presenteert diner/muziek/film-avond

Driegangenmenu met wereldse muziek

Driegangenmenu met wereldse muziek

SCHIEDAM - Zaterdagavond 1 september en zondagmiddag 2 september organiseren Rob Dijkstra en Suzette Ronteltap voor de achtste keer het Wereldmuziekfestival Verueño in het Julianapark te Schiedam.

Het wordt een weekend vol wereldmuziek, -dans, -beeldende kunst en -poëzie. Als gevolg van het succes van voorgaande jaren  is er op zaterdagavond 1 september weer een driegangendiner, muzikaal omlijst door het Sunolia trio met als gast fluitiste Floor Polder en vervolgens wordt er een wereldmuziekfilm vertoond (in samenwerking met Wenneker Cinema en Het Suikerzoet Filmfestival). Een kaart voor dit diner met aansluitend de wereldmuziekfilm kost € 25,- en kan besteld worden bij  info@verueno.nl 

Op zondag zijn er kinderactiviteiten en is er een aanbod van inmiddels vermaarde “wereldse” hapjes en drankjes, verzorgd door vrijwilligers. Het is een festival dat altijd in harmonieuze sfeer verloopt, er wordt geluisterd, gedanst, genoten. Een groot publiek weet het park te vinden tijdens dit kleinschalige evenement in het dan prachtig verlichte parkje.

Meer informatie: www.verueno.nl; www.facebook.com/verueno; https://twitter.com/verueno

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: