De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Dubbele winst softbaldames

Dubbele winst softbaldames

SOFTBAL - Het softbalteam van SV&HV Schiedam heeft zaterdag in Sportpark Bijdorp goede zaken gedaan. Beide wedstrijden tegen het uit Zevenbergen afkomstige Seven Hills werden ruim gewonnen.

In de eerste wedstrijd was het gelijk raak. Met drie honken bezet sloeg Michella Harte in de 1e inning een ‘inside-the-park-homerun’. De voorsprong van 4-0 werd gedurende de wedstrijd uitgebouwd door middel van veel honkslagen, met als resultaat een monsterscore van 17-2. De 17-jarige Maaike Jansen liet zien dat zij al vroeg in het seizoen in vorm is. De bezoekers konden maar weinig inbrengen tegen de hard gooiende Schiedamse pitcher. Maaike Jansen gooide 4x 3-slag, 0x 4-wijd en zij kreeg 2 honkslagen tegen.

Ook de tweede wedstrijd was geen gelijke strijd. De Schiedammers kwamen 10x over de thuisplaat, mede door doubles van Daphne Möring, Cheyenne Buurman en Irene Korpel. De ervaren Kelly Krijnberg, die net als afgelopen maandag de verdediging prima leidde, moest één tegenpunt toestaan. Haar cijfers: 3x 3-slag, 0x 4-wijd en 2 honkslagen tegen. 

De softbalsters van SV&HV Schiedam krijgen het eind deze week druk. Donderdag en vrijdag staan er uitwedstrijden tegen Zwijndrecht en The Hawks (Dordrecht) op het programma, en zondag 22 april een dubbele wedstrijd bij Seven Hills.
 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: