De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Eat Palazzo gaat vrijdag open

Eat Palazzo gaat vrijdag open

SCHIEDAM - Vanaf aanstaande vrijdag 5 oktober kun je terecht in een nieuw restaurant in Schiedam. In Schiedam-Noord opent in het pand waarin voorheen de bowling gevestigd was het restaurant Eat Palazzo. Het restaurant biedt een wereldkeuken (onder meer Italiaans, Chinees, Japans en Amerikaans) en werkt via een all-you-can-eat formule.

Het restaurant is kindvriendelijk. Er is een speelgedeelte (kinderplaza) en een bioscoopdeel voor de kinderen. Vanaf 17.00 uur aanstaande vrijdag gaan de deuren en de keuken voor de eerste keer open. De prijzen variëren naar de duur van het arrangement, de leeftijd, de dag van de week. Bijvoorbeeld 1,5 uur all-in genieten (inclusief drinken) van maandag tot en met donderdag kost voor een volwassene 27,95. Op vrijdag, zaterdag of zondag ben je als volwassene 2 euro meer kwijt. Voor alle prijzen: zie op de website van het restaurant, zie de link in de volgende alinea. 

Eat Palazzo is gevestigd aan de Prinses Beatrixlaan 6 in Schiedam (op het gebied met zwembad Groenoord, BasicFit, Thermen Holliday). De eigenaar van dit nieuwe restaurant Eat Palazzo heeft ook restaurants in Elst en in Bentelo.


Als je onze Facebook-pagina een Like geeft help je ons met het verspreiden van gratis nieuws en blijf jij goed op de hoogte van nieuws over bedrijven en restaurants in Schiedam. Alvast dank. 

3 commentaar(en) op artikel "Eat Palazzo gaat vrijdag open"

wel leuk om daar eens te eten

Door: ml verhoek Op:

Lijkt me gezellig tot ziens

Door: Van eijk Op:

Nieuwschierig en kom gauw x tje proberen.

Door: Nel Zandbergen Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: