De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Op bbq-veld in Beatrixpark

Foodtruck Festival brandt los

Foodtruck Festival brandt los

SCHIEDAM - Zojuist, om 3 uur vanmiddag, is het Foodtruck Festival van start gegaan. Ook zaterdag en zondag de gehele dag is dit festival te vinden op het bbq-veld in het Prinses Beatrixpark. 

Jan Willem de Boer sprak met de organisator Toost Foodtruckfestival, kort voordat het festival van start ging. Ook kinderen zijn van harte welkom. Er zijn ook spelletjes, zoals boogschieten met pijlen met in plaats van een punt een zuignap. Gedanst kan er worden op een silent disco. Er is geen samenwerking met het White Wall Project, maar het vormt wel een heel prachtig decor voor het festival. 

Het interview op JW TV zie je hier.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker