De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Unie(k) is nu Babbels, mét een serre

Grand Café Babbels gaat open

Grand Café Babbels gaat open

SCHIEDAM - Grand Café Babbels gaat nu bijna open. De bloemstukken staan er al. Jan Willem de Boer sprak met eigenaar Edward Molenaar. Hij kreeg op 1 januari 2018 de sleutel, dacht in maart open te gaan, het zat wat tegen met de bouw, maar nu is het dan eindelijk zo ver. Aanstaande zaterdag 22 september is Babbels officieel open, maar de eerste gasten zijn zojuist al gesignaleerd. En gezellig dat het gelijk is.

Weliswaar heeft men door de vertraging de schitterende zomer moeten missen en dat is jammer met zo'n fantastisch terras voor de deur. Nu met een serre is het helemaal lekker om uit de wind te kunnen genieten van de zon. Hopelijk komt er nog een mooie herfst. In ieder geval pakt Babbels de Brandersfeesten nog mee. 

Café de Unie was decennia een café waarin iedereen kwam voor een drankje, om wat te eten, om te kaarten of biljarten en met bijvoorbeeld de Brandersfeesten lekker te dansen op live-muziek. De uitbater die er vervolgens kwam en er Uniek van maakte, hield het niet lang vol.

Met Edward Molenaar komt er weer een horeca-ondernemer die zeer goed bekend is in het Schiedamse, met zijn andere zaken (café De Babbelaar en snackbar De Knabbelaar) en ook in de voetbalwereld. Grand Café Babbels gaat een traditionele kaart bieden met onder meer gerechten als spareribs, saté, sliptong, zalmfilet en uiteraard ook een lekkere biefstuk.

Wil je de reportage zien van Jan Willem de Boer van JW TV, klik dan hier

We hebben een gezellig verzoek aan je:
Wij stellen het bijzonder op prijs als je de Facebook-pagina van De Schiedammer een like geeft. Dan kun je ons nieuws goed volgen. Als je hier klikt kom je op onze Facebook-pagina. Als je vrienden uitnodigt om onze Facebook-pagina te liken, dan zou dat ook top zijn. Hoe meer volgers we hebben, hoe meer ook bedrijfs- en horecanieuws we jou en je vrienden gratis en wel kunnen brengen. Bij voorbaat onze dank. 

5 commentaar(en) op artikel "Grand Café Babbels gaat open"

Gekasteliciteerd! Heel veel succes

Door: Kasteel van Zuydt Op:

Succes 👍🏽

Door: Jusoth Op:

Veel succes!!!Groetjes van ons

Door: H de rouw Op:

heel mooie zaak. Veel succes en tot snel!

Door: M. van Dijk Op:

Goh, Edward, wat een prachtige zaak heb je erbij gekregen. Van harte gefeliciteerd en we wensen je veel succes!

Door: Cor en Henny Molenaar Op:

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker