De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

In Nieuwland

Gratis kookworkshops Cookeloere

Gratis kookworkshops Cookeloere

SCHIEDAM - Hou jij van eten en koken of wil je dit graag leren? Ga dan mee op Cookeloere kookavontuur in Nieuwland. Op zondag 18 november van 13.00-17.00 uur vindt de workshop Turkse Manti plaats.

Onder leiding van Jasimien en Melek leren de deelnemers in een middag Manti maken, de Turkse variant van ravioli. Deze workshop wordt georganiseerd in samenwerking met de Alevitische Vereniging in Nieuwland. Ook in december kun je meedoen aan een kookavontuur: op zaterdag 8 december is er een Syrische kookworkshop. Deelname aan de kookavonturen is gratis en plaatsen zijn beperkt. Aanmelden kan via Anne Doeksen, anne@cookeloere.nl of 06-10233517.

Deze kookavonturen zijn onderdeel van "Cookeloere in Nieuwland". "Met dit project maken we een culinaire ontdekkingsreis door Schiedam. De kookavonturen vinden plaats in diverse (kleine) keukens in Nieuwland. Schiedammers koken samen elkaars favoriete recepten en delen de verhalen achter het gerecht met elkaar. Zo leer je de onbekende keuken, verschillende culturen en elkaar een stukje beter kennen", aldus de organisatie. 

Foto van de eerdere kookworkshop Surinaams-Hindoestaanse Bara in Nieuwland (fotograaf: Marije van der Kruk)

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: