De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Voor selectie SV&HV Schiedam

Hitting clinic voor softbalsters

Hitting clinic voor softbalsters

SOFTBAL - De softbalcoaches van hoofdklasser Sparks uit Haarlem komen binnenkort een hitting clinic geven aan de softbalselectie van SV&HV Schiedam. Hoofdcoach Peter van Dalen (foto) en assistent coach Edward Franka zijn gestrikt na bemiddeling van oer-Schiedamlid Johan Korpel, die beide coaches tijdens de clinic zal assisteren. Ook Sparks-speelster Tammie Lijbers is van de partij. Zij was al eerder voor de zaaltrainingen aangetrokken als catchertrainer.

Beide coaches hebben een lange staat van dienst in de Nederlandse softbalwereld en waren nog niet zo lang geleden betrokken bij respectievelijk Jong Oranje en het Nederlands softbalteam. “Geweldig dat zij dit willen doen. We hebben deze maanden al verschillende specialisten en gasttrainers mogen verwelkomen. Hun komst is zeker een hele grote kers op de taart. Als team zitten wij weliswaar nog op een bescheiden niveau, maar ik zie het team beetje bij beetje groeien. Deze clinic gaat ons zeker helpen weer een stapje verder te komen”, aldus de Schiedamse softbalcoach Will Oosterveer. 

Speciaal voor deze gebeurtenis is door de Schiedamse softbal- en honkbalclub de slagtunnel onder de A4 afgehuurd. De hitting clinic vindt plaats op donderdag 1 maart a.s. van 19.30 tot 21.00 uur.


 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: