De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Info over te vroeg geboren baby's

Info over te vroeg geboren baby's

SCHIEDAM - In het kader van de Wereld Prematuren Dag vindt er op vrijdag 16 november in het Vlietland-ziekenhuis in Schiedam een informatiemarkt plaats met verschillende activiteiten voor kersverse ouders en andere geïnteresseerden.

In Nederland worden ruim 15.000 kinderen per jaar te vroeg geboren. Dit heeft een grote impact op de ouders en de directe familie. Franciscus Vlietland wil graag de bekendheid rondom vroeggeboorte vergroten en ouders en familie een steuntje in de rug geven.

Programma:
In de Nolet Hal van Franciscus Vlietland kunnen bezoekers van 11.00 tot 15.00 uur terecht bij verschillende informatiepunten en activiteiten. Onder andere is er een docent babymassage, een fysiotherapeute en een borstvoedingsdeskundige. Ook kun je langs het mamma-café en tussen 12.00 en 14.00 uur (tegen vergoeding) een foto laten maken van je baby.  


De informatiemarkt is gratis toegankelijk. Je kunt op elk gewenst moment tussen 11.00 tot 15.00 uur aansluiten.

Foto van een na 26 weken geboren baby, bron foto wikipedia: ceejayoz - https://www.flickr.com/photos/ceejayoz/3579010939/  Door ceejayoz - https://www.flickr.com/photos/ceejayoz/3579010939/, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=8039784


 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker