De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Op donderdag 13 december

Kinderboerderij en Irado eerder dicht

Kinderboerderij en Irado eerder dicht

SCHIEDAM - Op donderdag 13 december 2018 is Irado vanaf 15.00 uur gesloten. Dit is in verband met de kerstviering voor het personeel van Irado. 

De klantenservice van Irado is vanaf 15.00 uur niet meer telefonisch bereikbaar. Inwoners kunnen altijd online via de website van Irado of de Irado-app een grofvuilafspraak maken of een melding doorgeven. Bij spoedgevallen is de wachtdienst bereikbaar via telefoonnummer 010- 262 1000.

Ook de milieustraat aan de Fokkerstraat 550 is vanaf 15.00 uur gesloten. Kinderboerderij ’t Hoefblad in het Prinses Beatrixpark is ook vanaf 15.00 uur gesloten.

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker