De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Lentiz LIFE opent Techno Plaza

Lentiz LIFE opent Techno Plaza

SCHIEDAM - Op Lentiz | LIFE College vindt donderdagmiddag 17 januari a.s. de feestelijke opening plaats van Lentiz | LIFE College - Techno Plaza. Alle voorbereidingen zijn momenteel in volle gang. Zowel leerlingen, docenten als technische bedrijven uit de regio zijn aangesloten bij de organisatie hiervan. Burgemeester Lamers zal samen met leerlingen het Techno Plaza openen.

Het Techno Plaza is een initiatief van Lentiz | LIFE College. Het Plaza wordt vormgegeven in nauwe samenwerking met het technisch georiënteerde bedrijfsleven in de regio Nieuwe Waterweg Noord. In partnership met de bedrijven die zich aangesloten hebben bij de Alliantie voor Techniektalent, wordt continu gewerkt aan de state-of-the-art invulling van Techno Plaza (state-of-the-art is het hoogste niveau van ontwikkeling, dat op een bepaald tijdstip is bereikt). Zo biedt het Plaza een steeds vernieuwende en arbeidsmarktgestuurde leeromgeving waar jonge technische talenten zich kunnen oriënteren op hun toekomst in de wereld van techniek en technologie.

Voor geïnteresseerden is het Techno Plaza van Lentiz | LIFE College te bezoeken tijdens de Open Dagen op donderdag 24 januari vanaf 16.00 uur en zaterdag 26 januari van 9.00 u. tot 13.00 uur. 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: