De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Lidl in Spaland weer open

Lidl in Spaland weer open

SCHIEDAM - De Lidl in Schiedam Noord, aan het Hof van Spaland 68, heeft vanmorgen na een verbouwing van twee weken om acht uur 's ochtend de deuren weer geopend. De voormalige modezaak Vögele is erbij getrokken. 

De winkel is niet alleen groter geworden (heeft nu een oppervlakte van 1100 à 1200 vierkante meter), maar heeft ook een nieuwe 'routing', volgens de nieuwste inzichten hierover in de wereld van de supermarkten. De versafdelingen staan voorop. Zo zie je direct na de entree het vers afgebakken brood en daarnaast meerdere eilanden met groente en fruit. Voor de koeling worden nu staande met glazen deuren af te sluiten stellingen gebruikt. Dat is beter voor het milieu en voor de energienota. 

In den lande zijn er nog wel grotere winkels van Lidl, van zo'n 1600 vierkante meter winkeloppervlakte. De nieuwe winkel is volgens het nieuwste Lidl-concept ingericht. Dat neemt niet weg dat er door de Lidl in het land al weer geëxperimenteerd wordt met nog weer nieuwe toevoegingen, want de concurrerende supermarktwereld staat immers nooit stil. Zo'n nieuw concept is bijvoorbeeld het bieden van een fruitpers, waar zelf de sinaasappels geperst en in flesjes gedaan kunnen worden. 

Het was eigenlijk de bedoeling dat de winkel vanmorgen om 9 uur zou opengaan, zo was dat gecommuniceerd, maar gisteravond besloot het management om de winkel al om 8 uur vanmorgen te openen. Zo kon het gebeuren dat enkele minuten over 9 uur vanmorgen de honderd bossen bloemen al op waren. De eerste honderd klanten ontvingen een bos bloemen. Gemor van teleurgestelde klanten die net na negenen hun bloemen 'misliepen', was er niet te horen. Zij waren vooral blij dat 'hun' Lidl weer open is en groter is geworden. Buiten stonden twee dames met een stand waar de klanten een kopje thee met een stroopwafel of muffin werd aangeboden. 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: