De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Masita 3 jaar sponsor kleding Roparun

Masita 3 jaar sponsor kleding Roparun

SCHIEDAM - Sportkledingfabrikant Masita heeft zich voor drie jaar als officiële kledingsponsor verbonden aan de in Schiedam gevestigde Roparun-organisatie. Masita-directeur Kurt Molin en Schiedammer Wiljan Vloet, directeur van Roparun, ondertekenden de overeenkomst zaterdag 1 december tijdens de eerste landelijke Roparun-teambijeenkomst in Gorinchem.

Masita verzorgt een nieuw kledingpakket voor de bijna vijfhonderd vrijwilligers én het jaarlijks veranderende shirt voor de ruim 8.000 deelnemers. Roparun-directeur Vloet: “Ik ben heel blij met deze samenwerking, die past in de vernieuwing en verdere professionalisering van Roparun. We werken eraan om meer sponsors op landelijk niveau aan Roparun te koppelen. Wat betreft de kleding is mijn ultieme doel om alle deelnemers in vergelijkbare kleding te laten lopen met daarop hun eigen lokale sponsoren. Dat zou de uitstraling van Roparun naar mijn mening enorm versterken.”

Roparun beleeft in het Pinksterweekend van 2019 zijn 28e editie. Met de estafetterun tussen Parijs en Rotterdam en tussen Hamburg en Rotterdam zamelen de ruim driehonderd deelnemende teams geld in voor projecten in de palliatieve zorg voor mensen met kanker. In 2018 was de opbrengst 5,14 miljoen euro. Over alle edities bracht Roparun al bijna tachtig miljoen euro op. 


Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het verspreiden van gratis nieuws en blijf je op de hoogte van het sportnieuws uit Schiedam. Alvast dank. 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker