De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Minimale en 'late' zege PPSC tegen GLZ

Minimale en 'late' zege PPSC tegen GLZ

VOETBAL - De voetballers van PPSC moesten lang, heel lang wachten op een verdiend doelpunt. Pas in de 85e minuut stelde Emiel van Schie de 1-0 tegen GLZ Delfshaven veilig met een ferme kopstoot. Henk Salari, de trainer van PPSC die aan zijn vijfde jaar bezig is, was meer het onderwerp van gesprek op Thurlede dan de weinig boeiende vertoning tussen de nummer 7 en nummer 11 van de Vierde klasse F.

door Ton de Leede (foto Ton Brökling)

Afgelopen week werd bekend dat de oud-prof in het nieuwe voetbalseizoen bij VDL de scepter zwaait. ,,Ik werd namens VDL door Glenn van der Kraan gebeld. Hij vroeg of ik interesse had naast de andere 16 sollicitanten. Na een gesprek bleef ik met twee anderen over en moesten de begeleiding en een spelersafvaardiging hun stem geven. Ik bleek de gelukkige en ben heel blij met deze nieuwe uitdaging. VDL speelt ook op zaterdag, in de 2e klasse. Momenteel staat VDL onderaan, maar ik hoop dat het zich redt.''

De eerste helft tussen de Schiedammers en Rotterdammers werd door Henk Salari een parodie op voetbal genoemd. Beide ploegen bakten er heel weinig van. Na de thee werden Stan de Bruijn en Stephan Bronwasser ingebracht. Dat gaf meer voetbal bij 'PP' en Stan de Bruijn gaf zijn visitekaartje met twee strepen op de lat. Uiteindelijk moest Emiel van Schie de bevrijding brengen. Uit een lekkere corner was de rake knik van de verdediger voldoende voor de overwinning (1-0). ,,Misschien hadden we vandaag het geluk van de toekomstige periodekampioen,'' sprak Henk Salari zijn hoop uit.
 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: