De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Moeder waarschuwt voor kinderlokker

Moeder waarschuwt voor kinderlokker

SCHIEDAM - Op de buurtap Nextdoor is door een verontruste moeder uit de Vlinderhoven/Sveaholm zojuist een waarschuwing gepost. Op het nabijgelegen bedrijventerrein Kethelvaart in Schiedam Noord zijn haar kinderen, zo vermoedt de vrouw, zojuist door een 'kinderlokker' aangesproken.

"Onze kinderen zijn omstreeks 15:30 op het industrieterrein (Cornelis Houtmanstraat ) benaderd door een man. Deze man vroeg aan de kinderen of ze in zijn busje wilden kijken naar kittens. De man ziet er als volgt uit: Ongeveer 1,70, droeg een muts (...), droeg donkere kleding (trainingsbroek). Blanke man, normaal postuur, rimpelig gezicht. (...) Hij reed in een (...) busje met een (...) opdruk. De politie is inmiddels op de hoogte. Maar een gewaarschuwd mens telt voor twee!"

Opmerking redactie:
De vraag is uiteraard in hoeverre iemand door een signalement te verspreiden op de stoel van de politie gaat zitten en daarmee het werk van de politie bemoeilijkt. We hebben dit overwegende een aantal fragmenten uit het signalement weggelaten. De waarschuwing is er echter niet minder om, mochten andere ouders overeenkomstige signalen krijgen van hun kinderen, is het uiteraard zeer raadzaam met de politie contact op te nemen. Kort na het verspreiden van de waarschuwing op Nextdoor, is de waarschuwing niet meer terug te vinden op het platform. Wellicht is deze verwijderd door het platform. We hebben daar inmiddels onze vragen over gesteld binnen het platform.


 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: