De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Rotishop Massala geopend

Nieuwe rotishop in De Gorzen

Nieuwe rotishop in De Gorzen

SCHIEDAM - Op 1 januari 2018 is Rotishop Massala aan de Ouddorpsestraat 31B in Schiedam geopend. Eigenaar Lessen Raqibi verkoopt vanaf dan diverse Surinaamse en Indonesische gerechten.

Ter gelegenheid van de opening zijn er diverse afhaalacties op de dinsdag, woensdag en donderdag. Ook kan er in heel Schiedam en in Rotterdam-West bezorgd worden.

De rotiplaten en andere Surinaamse lekkernijen worden door een Hindoestaanse kokkin bereid en de Indonesche gerecht door een Indonesische kok. Al de voedingsmiddelen zijn 100% halal en in de winkel worden heerlijke frisdranken verkocht, maar er is geen alcohol verkrijgbaar.

Lessen heeft nog allemaal toekomstplannen. Zo gaat hij waarschijnlijk ook kookworkshops Indisch organiseren. De winkel is nog niet helemaal ingericht zoals hij het zou willen, maar Lessen is hier hard mee bezig.

De eerste paar dagen van het nieuwe jaar vonden al heel wat mensen de weg naar zijn rotishop. Het ziet er allemaal heel fris uit en de vegetarische rotirol was heerlijk en groot genoeg als avondmaal.

Rotishop Massala, Ouddorpsestraat 31B, 3114 BL Schiedam, 010-7612889. Openingstijden: Ma - Zo: 15.00 - 21.00 uur. Bezorgtijden: Ma - Zo: 16.30 - 20.30 uur.

 

1 commentaar(en) op artikel "Nieuwe rotishop in De Gorzen"

Op trots op te zijn...

You go boy. Goed gedaan hoor!!!

Liefs Aicha Raqibi

Door: Aicha Raqibi Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: