De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Politie zoekt gevluchte man

Overval op snackbar in Woudhoek

Overval op snackbar in Woudhoek

SCHIEDAM - Tegen half twee zaterdagmiddag heeft een overval plaatsgevonden in de Snackcorner in de Woudhoek in Schiedam. De overvaller is gevlucht in de richting Faassenplein, Barkentijn en Nijhoffplein. Burgernet heeft opgeroepen uit te zien naar de gevluchte man en heeft daarbij een signalement gegeven.

"SCHIEDAM: na overval Faassenplein weg, man, ongeveer 18 jr oud, gezet postuur, donkere kleding, noord-Afrikaans uiterlijk. Benader hem niet, bel 112", zo luidt de oproep. 

Gedurende ongeveer een half uur is een politiehelikopter boven Schiedam Noord ingezet in de zoektocht naar de gevluchte man.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker