De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

HWD en SDV uit competitie genomen

PPSC scherprechter en kans periodetitel

PPSC scherprechter en kans periodetitel

VOETBAL - In de 4e Klasse F van het zaterdagvoetbal in West 2 is de spanning tot de laatste competitieminuut verzekerd. CION en FC Maense strijden om de titel en hebben de laatste weken alles uit de kast gehaald om aan het eind van het seizoen naar de 3e Klasse te promoveren. Inmiddels zijn HWD en SDV uit de competitie genomen, dat gaf flink stof tot napraten.

door Ton de Leede

Zo beloofde en schonk CION aan PPSC een wokavondje voor 18 personen als dank voor de Schiedamse overweinning op FC Maense. Afgelopen zaterdag rinkelde de kassa voor SDV als het vele doelpunten van FC Maense zou toelaten. De eindstand was 31-0 en dat deed menig belletje rinkelen. Dat SDV na de vele schandalig grote nederlagen uit de competitie is genomen, was een meer dan terechte beslissing. Direct gevolg was dat FC Maense van de koppositie verdween en CION terugkwam op 'pole-position'.

PPSC kan misschien ook profiteren van alle veranderingen. ,,We spelen zaterdag thuis tegen CION, ,,en die pot willen we winnen. De laatste wedstrijd bij Maense willen we natuurlijk ook pakken. Wie er kampioen wordt maakt mij niet uit, maar als we alsnog een periodetitel weten te pakken dan krijgen we nog een mooi einde van dit seizoen", zegt PPSC-trainer Henk Salari.
 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: