De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Programma Brandersfeesten 2018

Programma Brandersfeesten 2018

SCHIEDAM - De Brandersfeesten zijn op 28, 29 en 30 september. Samen met horecaondernemers wordt er gewerkt aan een zeer gevarieerd muziekprogramma tijdens de Brandersfeesten 2018 in de binnenstad van Schiedam. Op podia, bij de horeca en in de straten klinken muzikale klanken. Op het programma staan o.a. Samantha Steenwijk, Tino Martin en Schiedammer Bob Offenberg.

Van vrijdag 28 tot en met zondagavond 30 september zijn er liveoptredens binnen en buiten bij de horecagelegenheden. Dit is al jaren een goed bezocht onderdeel van de Brandersfeesten. Het aanbod is zeer gevarieerd. Nederlandstalige smartlappen, Top 40 muziek en rockende live bands. Er staan bekende en minder bekende namen op de affiches. Aan het Shantykorenfestival nemen dit jaar zelfs meer dan 16 koren deel.  Eén van de muzikale hoogtepunten wordt de Openingsshow op het Land van Belofte. Op vrijdagavond vanaf 20.00 uur is het podium gevuld met optredens van niemand minder dan onze Schiedamse Bob Offenberg, zangeres van het Nederlandse levenslied Samantha Steenwijk (The Voice of Holland 2018) en Tino Martin (HMH, Ziggo Dome, Carré, AFAS Circustheater). 

Tijdens de Brandersfeesten 2018 zijn er voorts de Brandersmarkt met ruim 150 braderiekramen, de Duurzaamheidsmarkt, het Raamfestival rondom de Muradiye moskee, theateracts op de Hoogstraat en kinderactiviteiten nabij het Stedelijk Museum. Wie van al dat gezelligs lekkere trek heeft gekregen kan onder meer bij de foodstands op het eetplein op het Land van Belofte terecht.

Honderden deelnemers zwemmen weer op zaterdag mee met de Branderstocht. Jong en oud kijkt rond op het demonstratieplein met o.a. de brandweer. Kinderen kunnen op zaterdag en zondag samen met de Schiedamse scoutingverenigingen deelnemen aan de waterspelen in de Lange Haven. 


Wij stellen het bijzonder op prijs als je onze Facebook-pagina een like geeft. Dan kun je ons nieuws goed volgen.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: