De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Inloopconcert Grote Kerk

S'DAMS koor 'Green Forest Selection'

S'DAMS koor 'Green Forest Selection'

SCHIEDAM - The Green Forest Selection onder leiding van dirigent Robert Verheul sluit het inloopconcertseizoen 2018 van de Grote of Sint Janskerk af. Dat gebeurt met een inloopconcert aanstaande zaterdag 8 december.

The Green Forest Selection is een Schiedams vrouwenkoor. Het koor telt 35 leden en is in 1981 opgericht. Het koor zingt thema's uit musicals, populaire muziek, maar ook licht klassieke werken. Op het programma staan onder meer Zaspo Janko, een volkslied uit de Balkan, een medley van thema's uit 'Les Miserables', Danny Boy, een lied op een Ierse melodie, My Favourite Things, Dream a Dream en Dancing Queen (van Abba).

Het concert in de kerk aan de Lange Kerkstraat 37 in Schiedam begint om 15:00 uur. De toegang is gratis. 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker