De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Salon 2B seksinrichting met 10 werkkamers

Seksclub onthutst omwonenden

Seksclub onthutst omwonenden

SCHIEDAM - Er komt een bordeel in het bedrijvengebied ’s Gravelandsepolder aan de Van Vlissingenstraat 2b. Dit is het laatste pand in deze straat voor de Polderweg, waar verschillende woonhuizen staan. Het is tegenover de jachthaven. De Ondernemersvereniging ’s Gravelandsepolder voelt zich overvallen door het besluit van de gemeente om de benodigde vergunningen af te geven. De verbouwing van het voormalige pand van een partijhandelaar is inmiddels gestart.

Ad van Geloven, bestuurslid van Ondernemersvereniging ’s Gravelandsepolder: “De vergunning is medio december, kort voor de kerstdagen, afgegeven. De verbouwing is inmiddels in volle gang. Een jurist van de gemeente heeft ons laten weten, dat we geen mogelijkheden meer hebben om tegen te gaan dat er inderdaad een seksinrichting open zal gaan op genoemd adres. Wij hebben gisteren als ondernemersvereniging een vergadering gehad, waarbij ook bewoners van de Polderweg aanwezig waren en bewoners van het eveneens nabij gelegen woonwagenkamp en vertegenwoordigers van de jachthaven. Wij zijn met z’n allen onthutst over de aanpak van de gemeente.”

“Wij allen voelen ons overvallen door de gemeente, we zijn er verbijsterd over dat in een gebied waar mensen wonen en waar een groot deel van het jaar mensen met kinderen recreëren op hun boten, een seksinrichting geopend zal worden. Bovendien druist het ons inziens in tegen de door ons toegejuichte inspanningen van de gemeente om de criminaliteit in de Spaanse Polder en de ’s Gravelandsepolder terug te dringen. We hebben het angstige gevoel dat de burgemeester in dit dossier zijn zin aan het doordrukken is. In een interview in het AD enkele weken geleden, was hij de geesten daartoe al aan het masseren, zogezegd, door aan te geven dat hij de illegale prostitutie in de stad wil terugdringen. Dat is uiteraard een heel  goed streven. Maar de redenering klopt niet, dat je dit kunt doen door dan elders in de stad legale prostitutie te faciliteren. Degenen die daar gebruik van maken, vormen een andere doelgroep. Dat zijn mensen die in staat zijn om een factor twee- tot drie meer te betalen voor de diensten van de dames. Wij zullen de publiciteit gaan zoeken, om te voorkomen dat de vestiging van een dergelijk - voor een gebied zo imago bepalend bedrijf – er door de gemeente ‘tussen door gedrukt wordt’, zo voelen wij het. Diverse ondernemers zullen bezwaarschriften indienen de komende dagen”, aldus Ad van Geloven namens de Ondernemersvereniging ’s Gravelandsepolder.

De aanvraag omgevingsvergunning voor de Van Vlissingenstraat 2 B, 3125 CA te Schiedam, is bij de gemeente binnengekomen op 10 juli 2017. De daarin gebruikte projectomschrijving luidt ‘seksinrichting met 10 werkkamers’. De aanvragers zijn in Alphen aan den Rijn uitbaters van de seksinrichting Salon 261. De naam voor het bedrijf in Schiedam zal zijn Salon 2B.

 

2 commentaar(en) op artikel "Seksclub onthutst omwonenden"

Schiedam treft het niet met haar burgemeesters weer een die gewoon zijn eigen gaan gaat tegen elk gebod in dat noemt zich dan een CDA lid.Ik zou wel eens willen weten wanneer zijn dochter werkloos wordt of hij dan ook zeg van ga jij maar naar 2b om te werken dan hou je je uitkering ,want dat is het plan van de gemeente Schiedam,BAH

Koos

Door: Koos de Boer Op:

Schiedam heeft een héél slecht ondernemersklimaat...zie jarenlange leegstanden....en onbegrip bij de gemeente! !!Zolang Schiedam niet door Rotterdam wordt geannexeerd zal dat wel zo blijven....Dus start de actie "wij willen zo snel mogelijk bij Rotterdam !!!!

Daar word je geboren met opgestroopte mouwen....Ik heb mij 40 jaar voor Schiedam ingezet....maar altijd alleen maar tegenwerking gekregen...blij dat ik er niet meer woon ! Jac Hipke

Door: Jac Hipke ( oud ondernemer) Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: