De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Sneeuwwitje open op Land van Belofte

Sneeuwwitje open op Land van Belofte

SCHIEDAM - Door een lint door te knippen bracht burgemeester Cor Lamers gisteren weer een nieuw sprookje tot leven op het Land van Belofte. Daar opende Panxue Zheng haar restaurant Sneeuwwitje, lunchroom - sushi - wok - to go.

door Louise Melchers

De eigenaresse zit al ruim 18 jaar in het vak en velen kennen haar van snackbar Hans en Grietje uit De Gorzen. 'Met mijn horeca-ervaring denk ik echt een succes van deze zaak te kunnen maken. Ik ken de Schiedammers en weet wat ze wel en niet willen', aldus Panxue Zheng.

Panxue: 'We hebben een zeer uitgebreide kaart. Niet iedereen houdt nu eenmaal van hetzelfde en zo kun je ook als je bijvoorbeeld niet allebei van sushi houdt, toch eens samen lekker gaan eten en allebei eten wat je lekker vindt.'

Er zijn onder meer uitsmijters, tosti's, soepen en broodjes kroket en hamburgers te verkrijgen. Je kunt een broodje kaas bestellen, of diverse Surinaamse broodjes. Ook liefhebbers van de Aziatische keuken kunnen bij Sneeuwwitje terecht. Er zijn verschillende soorten Japanse vers bereide sushi te verkrijgen, maar ook kun je er diverse Chinese wokgerechten eten of meenemen. Voor vegetariërs staan diverse gerechten op het menu en als men een allergie heeft en dit meldt, wordt daar rekening mee gehouden bij het vers bereiden van de gerechten. 

Het moderne paarse interieur is inmiddels vervangen door een nieuwe moderne en gezellige inrichting. Ook kan men nog steeds op het terras terecht voor een hapje, een drankje of een lekker aangekleed ijsje. Er is een apart loket voor broodjes en to-go-gerechten. Een zak patat kun je aan het loket echter niet kopen, daarvoor kun je nog steeds in De Gorzen terecht. Wel serveert men patat als bijgerecht.

Sneeuwwitje is te vinden op Land van Belofte 11A en 7 dagen in de week open van 10.00 - 22.00 uur.

8 commentaar(en) op artikel "Sneeuwwitje open op Land van Belofte"

Wat leuk zeg. Ik hoop van harte dat het goed gaat lopen. De sushi, wordt deze vers bereid? En heeft u vele soorten? Staat er iets op een site?

Door: karin Op:

Veel succes

Door: Jeannette Op:

Gefeliciteerd en hopelijk word het druk bezocht veel plezier en succes

Door: Wendy Op:

heel heel veel succes en een mooie toekomst.

Door: abraham van der windt Op:

Veel succes, kom gauw een keer langs !!

Door: Sens Op:

Heel veel suc6! 👍

Door: Denise Op:

The axe effect

Door: Tjinbackman Op:

Serveren ze ook extra grote patat?

Door: Jos Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: