De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Spaland: Kippie komt zo

Spaland: Kippie komt zo

SCHIEDAM - Er waren vele jaren lang twee slagerijen in Winkelcentrum Spaland. Enige tijd geleden sloot slagerij Van Heijst na jarenlange trouwe dienst de winkel op nummer 27. Er kwam een nieuwe slager voor in de plaats, Steak de Boeuf Slagerij Spaland. Deze vertrok met de noorderzon. Goed nieuws voor de winkeliers in het winkelcentrum en voor het winkelend publiek in Schiedam-Noord is, dat er zeer binnenkort een stabielere uitbater dan de laatste slager terugkomt. In een vergelijkbaar segment, maar dan toch net anders: een vestiging van de poeliersfranchiseketen Kippie.

De keten heeft inmiddels ruim veertig vestigingen c.q. franchisenemers in het land. Dichtstbijzijnde vestiging is die in het centrum van Vlaardingen aan het Liesveld. Het hoofdkantoor en het distributiecentrum zijn gevestigd in Poeldijk. Het bedrijf stond vroeger bekend als Krijgsman Poeliers. 

Het pand in het Winkelcentrum Spaland wordt momenteel ingrijpend verbouwd. De keten werkt met open puien. De verwachte openingsdatum is 9 november. 


We stellen het zeer op prijs als je
onze Facebookpagina De Schiedammer een like geeft.  Of volg ons via Twitter. Dan kun je ons nieuws over Schiedam en Schiedammers en dus ook over Schiedamse bedrijven goed volgen. Bij voorbaat onze dank. 

 

 

2 commentaar(en) op artikel "Spaland: Kippie komt zo"

Er was sprake van dat er een paardenslager in zou komen. Maar bij nader inzien heeft hij geen vergunning gekregen omdat er houten splinters in het vlees waren gevonden.

''Hij verwerkte ook hobbelpaarden"?

Door: Ton Brökling Op:

heerlijk dat er een kippie naar hof van spaland komt ,en er was maar een goede paardenslager en dat was luuk van de maaten uit de gorzen jammer dat zijn vervanger te laat begon anders was er nu nog een paardenslager in de gorzen

Door: john keemink Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: