De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Van der Gaag: PR & Communicatie SVV

Van der Gaag: PR & Communicatie SVV

VOETBAL - Rob van der Gaag zal bij SVV de Commissie PR en Communicatie voor zijn rekening gaan nemen. Dat meldt de voorzitter van SVV, Edwin Suttorp, vandaag.

Rob heeft zijn sporen inmiddels dik verdiend op het gebied van communicatie. Hij is mede-oprichter van PopUpTv en hij was nauw betrokken bij de fusie tussen de Stadsomroep Schiedam en PopUpTv. Onlangs heeft hij de lokale omroep verlaten. Rob van der Gaag heeft in het verleden vele jaren actief gevoetbald bij SVV. Samen met Rob van der Gaag en in zijn commissie ook Leen Mulder zullen ze bij SVV "gaan werken aan meer en goed bereikbare informatie en aan het beeld van het “merk” SVV". 

Leen Mulder is al enige tijd aan het werk aan de nieuwe website van SVV. Nog voor het einde van het jaar zal de nieuwe website in de lucht zijn.

Hier lees je de complete tekst van de aankondiging door Edwin Suttorp.

Foto: Rob van der Gaag (tweede van links) was de drijvende kracht en had de regie bij de nieuw gevormde lokae omroep

1 commentaar(en) op artikel "Van der Gaag: PR & Communicatie SVV"

25/8 sportpark Harga.svv 1949

Zie er naar uit.

Door: Wim Lubbers Op:

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker