Persoonlijke verhalen in goud gevat

SCHIEDAM - Het centrum van Schiedam is weer een pareltje rijker. Op het Oude Kerkhof hebben Taco Nijman en Lou van Rossum hun goudsmidatelier Tafel van Goud gevestigd.

LP gevonden? Luister met biertje erbij

SCHIEDAM - Op vrijdag 5 april aanstaande vindt de opening plaats van een platenwinkel op de Hoogstraat 59 in Schiedam. In 'Bier&Vinyl' kun je dan terecht voor lp's ofwel langspeelplaten. Heb je een plaat van je gading gevonden, dan ga je naar het bargedeelte, laat de plaat draaien, koptelefoon op, onderuitgezakt in een Engelse leren stoel, bijzonder biertje erbij. Het is een bijzonder concept uit België dat Henk Bakker naar...

Bakker Remmerswaal in Hof van Spaland

SCHIEDAM - Er blijft beweging in de bakkerswinkels in Winkelcentrum Spaland in Schiedam. Bakkerij Hof van Spaland is overgenomen door Bakkerij Remmerswaal. 

Minister bezoekt Hatenboer-Water

SCHIEDAM - Deze week heeft het in Schiedam gevestigde bedrijf Hatenboer-Water minister Cora van Nieuwenhuizen in het bedrijf ontvangen. De minister van Infrastructuur en Waterstaat was in Schiedam voor een werkbezoek aan de Topsector Water en Maritiem. Samen met het Topteam Water en Maritiem en vertegenwoordigers van de bedrijven Paques, PWN en LG Sonic heeft Hatenboer-Water de minister kunnen informeren over het exportpotentieel voor de...

Frankelandgroep beste werkgever zorg

SCHIEDAM - Frankelandgroep is voor het derde jaar op rij beste werkgever in de zorg, zo heeft onafhankelijk onderzoek door Effectory en Intermediair uitgewezen. Dit is gebaseerd op een medewerkerstevredenheidsonderzoek onder de 5.500 medewerkers van de Frankelandgroep.

Bakker Ammerlaan komt in De Passage

SCHIEDAM - In winkelcentrum Spaland zitten Bakker Ammerlaan en Bakker Klootwijk recht tegenover elkaar. In winkelcentrum De Passage - bij de ingang op de Broersvest - vult Bakker Ammerlaan de lege plek op die door het vertrek van Bakker Klootwijk was ontstaan. Bakker Ammerlaan wil op woensdag 13 februari opengaan in De Passage. 

Administratief Medewerker (24-28)

ROTTERDAM/SCHIEDAM -  Werving & selectiebureau ReFlex Personeel, gevestigd in Schiedam, zoekt voor een van zijn opdrachtgevers een Administratief Medewerker Acceptatie (24-28 uur per week). De opdrachtgever is een met name op de bedrijfsmatige brandmarkt gerichte schadeverzekeraar in Rotterdam. 

Kinderen zijn één dag dé baas

ROTTERDAM/SCHIEDAM/VLAARDINGEN - Ruim 200 kinderen nemen donderdag 24 januari voor één dag de baan over van Nederlandse CEO’s, directeuren en politici. In Schiedam en Vlaardingen doen Argos Zorggroep, Kloet Onderhoud, Vopak, Wärtsilä en Waterweg Wonen mee, evenals de burgemeesters van Vlaardingen en Schiedam.

Nog meer bakkers in Spaland

SCHIEDAM - In Winkelcentrum Spaland opent binnenkort een winkel van Herweijer kwaliteitbakkers. Deze winkel komt tegenover de winkel van Albert Heijn en naast slijterij Gall & Gall. 

Slagerij van Selm gaat verhuizen

SCHIEDAM - Keurslagerij van Selm aan het Hof van Spaland 71 in Schiedam is vanaf half februari te vinden op een nieuwe locatie in winkelcentrum Spaland. De slagerswinkel verhuist naar het pand bij de ingang tegenover Albert Heijn aan het Hof van Spaland 51, in welk pand ING Bank was gevestigd voordat het leeg kwam te staan. 

Nominatie voor salon in Groenelaan

SCHIEDAM - Beautiful Balance HuidCenter aan de Groenelaan in de Gorzen is voor de derde keer genomineerd voor de Beauty Award. Dit keer in de categorie Schoonheidssalon van het jaar.

Rombout Kappers wordt AMI Kappers

SCHIEDAM - De kapsalon 'Rombout Kappers' in winkelcentrum Spaland aan het Hof van Spaland 43 in Schiedam komt te vallen onder een grotere organisatie, namelijk AMI Kappers.