Black Pepper aan Troelstralaan

SCHIEDAM - Bij de gemeente is een exploitatievergunning verleend aan het horecabedrijf Black Pepper gevestigd aan de P.J. Troelstralaan 85-87 te Schiedam. 

Restaurant ’t Oude Raedthuys te koop

SCHIEDAM - Restaurant ’t Oude Raedthuys aan de Schiedamseweg 26 in Schiedam Kethel staat te koop. Het restaurant is gevestigd in het in 1890 als raadhuis gebouwde pand, op de kop van het winkelcentrum Spaland. Het restaurant is gewoon open, zes dagen per week.

Ziekenhuis trots op erkenningen

SCHIEDAM/ROTTERDAM - Zo veel mogelijk transparantie over de kwaliteit van zeer complexe, ‘topklinische’ zorgfuncties. Dat is het doel van het STZ Topklinisch Zorgregister, dat vandaag is gelanceerd door 26 topklinische opleidingsziekenhuizen. "Het online te raadplegen register is het eerste in zijn soort. ‘Topklinische’ zorg staat vanaf nu online", zo laten de samenwerkende ziekenhuizen weten.

Hotel de Kroon wordt meubelzaak

SCHIEDAM - Het pand aan de Koemarkt 1 heeft een nieuwe huurder. De nieuwe huurder opent er in de loop van januari 2019 op de verschillende verdiepingen een winkel met banken en andere meubels.

Ruud Aret zegt dag tegen Post Scriptum

SCHIEDAM - Per 1 januari dragen Ruud en Anja Aret van boekhandel Post Scriptum in Winkelcentrum Spaland het stokje over aan Gerben de Bruijn. Zaterdag 29 december staan ze voor de laatste keer in de winkel.

Kinderboerderij en Irado eerder dicht

SCHIEDAM - Op donderdag 13 december 2018 is Irado vanaf 15.00 uur gesloten. Dit is in verband met de kerstviering voor het personeel van Irado. 

Bestuurswisseling in ziekenhuis

SCHIEDAM/ROTTERDAM - Per 13 februari 2019 treedt Karen Kruijthof af als lid Raad van Bestuur van Franciscus Gasthuis & Vlietland. Na 10 jaar als lid Raad van Bestuur heeft Karen Kruijthof een nieuwe uitdaging gevonden bij Amsterdam UMC. Zij treedt daar toe tot de Raad van Bestuur met in haar portefeuille de integratieprocessen, die voortkomen uit de fusie tussen AMC en VUmc.

Femmes Fondue weer open

SCHIEDAM - Het pop-up-restaurant Femmes Fondue opende vanavond zijn deuren op de Broersvest 116 in Schiedam. Van 29 november 2018 tot en met 26 januari 2019 kan men er weer terecht voor een ouderwetse fondue-avond.

Vergunning voor: Trattoria la Bella Rosa

SCHIEDAM - De burgemeester van Schiedam heeft een exploitatievergunning en drank- en horecavergunning verleend aan het horecabedrijf Trattoria la Bella Rosa gevestigd aan de Hoogstraat 162-164 te Schiedam.

Schiedam krijgt een backWERK-winkel

SCHIEDAM - In de tweede helft van december opent backWERK een vestiging op het Station Centrum van Schiedam. backWERK is een zelfbedieningszaak voor broodjes, sappen, smoothies en andere vers bereide producten om er ter plekke te nuttigen of om mee te nemen. 

Top 3 voor Curfs van Stroomopwaarts

WATERWEG - Directeur Desiree Curfs van Stroomopwaarts feliciteert Emine Özyenici directeur Informatievoorziening en Inkoop bij het ministerie van Justitie en Veiligheid, met de benoeming tot Overheidsmanager van het Jaar 2018. Curfs was een van de drie genomineerden, samen met Rob Keet, teamleider Grootschalig Optreden bij de Nationale Politie. De benoeming vond op 19 november 2018 plaats in de Ridderzaal.

Vergunning voor Branderscafé

SCHIEDAM - De burgemeester van Schiedam heeft een exploitatievergunning en drank- en horecavergunning verleend aan het horecabedrijf Branderscafé gevestigd aan het Broersveld 100 te Schiedam.