Wij zoeken een advertentieverkoper

SCHIEDAM/VLAARDINGEN - Digikranten De Vlaardinger en De Schiedammer Online zijn naarstig op zoek naar een charmante advertentieverkoper M/V met overtuigingskracht. Iemand die weet waarvoor beide kranten staan en die de kunst bezit bedrijven te adviseren waarom het plaatsen van een banner en of een advertorial een winstgevende investering is.

Op excursie naar distillateurs

SCHIEDAM - Met de twee nieuwe Distillers Specials, ontwikkeld door Stichting Promotie Schiedam (SPS/S’DAM), openen Onder de Boompjes en Koninklijke De Kuyper hun deuren voor consumenten. De eerste data van de nieuwe specials zijn nu bekend. Deelname aan een Distiller Special kost € 30,- per persoon.  

Eat Palazzo gaat vrijdag open

SCHIEDAM - Vanaf aanstaande vrijdag 5 oktober kun je terecht in een nieuw restaurant in Schiedam. In Schiedam-Noord opent in het pand waarin voorheen de bowling gevestigd was het restaurant Eat Palazzo. Het restaurant biedt een wereldkeuken (onder meer Italiaans, Chinees, Japans en Amerikaans) en werkt via een all-you-can-eat formule.

Het wordt weer handwerktijd

SCHIEDAM – Nu de dagen weer wat korter worden, krijgen heel wat mensen de handwerkkriebels. Maar niet iedereen weet nog hoe dat ook alweer moet. Hobbyiaan Handwerkcentrum Schiedam biedt uitkomst met handwerkclubs en materialen.

DSW maandpremie 4,50 euro omhoog

SCHIEDAM - Zoals al vele jaren gebeurt, is de - landelijk gezien kleine - in Schiedam gevestigde zorgverzekeraar DSW de eerste zorgverzekeraar die de premies voor de basisverzekering in het volgende kalenderjaar bekendmaakt. De premie van de basisverzekering bij DSW wordt in 2019 112 euro per maand. Dat betekent een premiestijging van 4,50 euro per maand.

Jaarlijkse Nationale cv-ketel Testdag

TIPS - Aanstaande dinsdag 25 september vindt de jaarlijkse Nationale cv-ketel Testdag plaats. Een eenvoudige check om problemen in de winter te voorkomen. Juist in september, wanneer de temperaturen nog aangenaam zijn, is het verstandig de cv-ketel te testen. Dat voorkomt problemen op de eerste koude dag.

Grand Café Babbels gaat open

SCHIEDAM - Grand Café Babbels gaat nu bijna open. De bloemstukken staan er al. Jan Willem de Boer sprak met eigenaar Edward Molenaar. Hij kreeg op 1 januari 2018 de sleutel, dacht in maart open te gaan, het zat wat tegen met de bouw, maar nu is het dan eindelijk zo ver.

Tweede huurder voor ONS-gebouw

SCHIEDAM - Het voormalige ONS-gebouw heeft sinds kort een tweede huurder, te weten StoredEnergy. De gemeente Schiedam is bezig met herontwikkeling van dit gebouw in de 's-Gravelandse Polder.

Lidl in Spaland weer open

SCHIEDAM - De Lidl in Schiedam Noord, aan het Hof van Spaland 68, heeft vanmorgen na een verbouwing van twee weken om acht uur 's ochtend de deuren weer geopend. De voormalige modezaak Vögele is erbij getrokken. 

Rosa gaat niet achter geraniums zitten

SCHIEDAM - Rosa Bloemsierkunst aan de Hoogstraat 108 in Schiedam zet er na liefst 104 jaar aan het eind van deze maand een punt achter. Dan gaan Hans (68) en Carla (66) Rietkerken van een welverdiend pensioen genieten.

Pure Joy, bloemen en woonaccessoires

SCHIEDAM - Sinds december vorig jaar is Pure Joy te vinden aan het Rubensplein in Schiedam, een verrassende winkel met bloemen en woonaccessoires, die je niet gelijk op die plek zou verwachten. Eigenaren Marina en Joseph maken hier hun droom waar.

Bram Ladage Koemarkt gaat open

SCHIEDAM - Negen maanden was de snackbar aan de Koemarkt in Schiedam gesloten, nadat de vorige uitbater eind vorig jaar stopte en de Koemarkt overstak om aan de overzijde Pannekoe te beginnen. Goed nieuws voor de frietliefhebbers. Bram Ladage is weer open.