De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Medisch Pedicure Praktijk

10 jaar bestaan The Finest Feet

10 jaar bestaan The Finest Feet

SCHIEDAM - Op 12 augustus 2008 heb ik de praktijk in laten schrijven bij de Kamer van Koophandel. Wat vond ik het spannend om als pedicure voor mijzelf te gaan beginnen. Bij elke nieuwe cliënt maar ook als bestaande cliënten een nieuwe afspraak maakten, voelde ik mij trots en steeds meer zelfverzekerd van ‘het gaat wel goed komen met de praktijk’.

En nu ben ik ‘ineens’ na heel hard werken 10 jaar verder. In deze 10 jaar een waanzinnig mooie cliëntenkring opgebouwd waar ik trots op mag wezen. Wat een leuke en fijne lieve mensen, en wat krijg je met de meeste cliënten een band. Waardering vanuit je klantenkring is zo fijn en wat zijn ze me trouw gebleven en hebben ze mij gesteund tijdens de ziekte van mijn man. Hier ben ik mijn cliënten dan ook heel dankbaar voor.

In 2008 begon ik als Basis pedicure. Eind 2011 mocht ik mij Medisch pedicure noemen, hetgeen inhoudt dat ik mensen met een risicovoet, waaronder een diabetische en een reumatische voet, mag behandelen. De behandeling van de diabetische voet gebeurt tegenwoordig vaak in overleg met de podotherapeut waar wij ons als  pedicure bij aan kunnen sluiten. Ik ben aangesloten bij Fit Podotherapie en Rondom Podotherapie.

Ik blijf mij steeds verder ontwikkelen omdat ik een grote interesse heb in ziektebeelden en wat dit met de voet kan doen, hier staan wij als ‘gezonde’ mensen te weinig bij stil. Wij noemen de voeten niet voor niets ‘het ondergeschoven kindje’, het is dan ook zeer aan te bevelen om uw voeten met regelmaat te laten behandelen en controleren door een pedicure. Bij deze spreek ik dan ook de wens uit dat de praktijk nog lang mag blijven bestaan en ik verwelkom graag nieuwe maar ook mijn bestaande cliënten in de praktijk.

Op dit moment is de praktijk nog gesloten vanwege vakantie maar vanaf 20 augustus sta ik graag weer uitgerust voor u klaar.
Tevens kunt u ook online een afspraak inboeken via www.thefinestfeet.nl/onlineafspraken 

Met vriendelijke groet,
Jeanette te Hoonte

Medisch Pedicure Praktijk The Finest Feet
W.H. Vliegenstraat 46
3118 TP Schiedam
Tel. 06 15 63 01 01
www.thefinestfeet.nl
mail.thefinestfeet@kpnmail.nl

 

 

1 commentaar(en) op artikel "10 jaar bestaan The Finest Feet"

Jammer zoveel aandacht zij is degene die vond dat mijn nagel eraf moest ,maar gelukkig heeft een goede pedicure mij daar voor behoed.

Door: Marianne Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: