De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

'Ga maar naar Nieuwland'

ABN AMRO sluit geldautomaat Noord

ABN AMRO sluit geldautomaat Noord

SCHIEDAM - De traditionele persoonlijke service die de grootbanken bieden, blijft maar verder afnemen. Nu sluit ABN AMRO per 21 augustus a.s. zijn geldautomaat in Schiedam-Noord. Geldopnemers in Noord worden verwezen naar Nieuwland. Gelukkig zijn er nog wel alternatieven in Noord voorhanden, zoals de geldautomaat van de Rabobank aan de Zwaluwlaan.

Dit zegt de ABN AMRO er zelf over in een kennisgeving aan klanten: "ABN AMRO sluit per 21 augustus 2018 de geldautomaat in Schiedam aan de Schiedamseweg 28. Geldopnamen zijn bijvoorbeeld mogelijk bij de geldautomaat aan de Monseigneur Nolenslaan 690 in Schiedam. 
 
Kijkend naar hoe klanten willen betalen, blijft de bank een toename zien van PIN betalingen en een groei in het gebruik van mobiel en internet bankieren. Zo wordt de Mobiel Bankieren App ruim 70 miljoen keer per maand gebruikt. ABN AMRO blijft met ongeveer 1250 geldautomaten verspreid over Nederland voorzien in een landelijke dekking." 

De geldautomaat bevindt zich overigens aan de achterkant van het op de foto boven getoonde gebouw aan de Schiedamseweg 28, bij een achteringang van winkelcentrum Spaland. Het voormalige gebouw van de Bondsspaarbank (later VSB die werd overgenomen door de Fortis Bank die vervolgens opging in de ABN AMRO Bank) is o.i. overigens een gebouw dat het straatbeeld ontsiert. Winkelcentrum Spaland verdient een betere entree aan Kethel-zijde. 
 

2 commentaar(en) op artikel "ABN AMRO sluit geldautomaat Noord"

Het zijn echt ratten, eerst word je hartelijk welkom geheten. En nu kan je barsten. Nee, abn amro heel slecht.

Door: Karin Visser Op:

Na ING volgt ABN Amro Bank..

Half Schiedam waaronder heel veel ouderen en vaak hulpbehoevend moeten nu verplicht naar de andere kant van de stad om geld uit de automaat te halen. In Schiedam Noord gelukkig nog 2 geldautomaten van de Rabobank de flappentapper vd ING bij AH is 9 van de 10 keer kapot/buiten gebruik..dus....massaal klant worden bij die ene bank in Noord...De Rabobank!!!

Nog ff moeten we naar de Gorzen....

Door: Patricia Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: