De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Actief neemt Prima Personeel over

Actief neemt Prima Personeel over

SCHIEDAM - Uitzendbureau Prima Personeel aan de Karel Doormanweg 9A in Schiedam is overgenomen door uitzendorganisatie Actief Group. 

De landelijke uitzendgroep Prima Personeel (8 vestigingen in Groningen, Emmen, Leeuwarden, Hengelo, Heerhugowaard, Velsen-Noord, Schiedam en Bergen op Zoom) gaat op in Actief Group, bekend van de uitzendbureaus Actief Werkt!. Het is de bedoeling dat Prima Personeel in de loop van het jaar een naamswijziging zal ondergaan, waaruit blijkt dat het onderdeel uitmaakt van de Actief Group.

De uitzendorganisaties stellen samen dagelijks meer dan 7.000 flexkrachten en vakmensen aan het werk via 68 vestigingen en in-house locaties verspreid door Nederland. Actief Werkt! zendt vooral uit in sectoren als facilitaire dienstverlening, productie, logistiek, transport en licht technische functies. Prima Personeel zendt vooral mensen uit in de vakgebieden metaal, installatie, bouw, schilders, groen, infra (grond, weg en waterbouw) en marine & offshore. 

Toezichthouder Autoriteit Consument & Markt (ACM) moet zich nog uitspreken over de overname. Dit proces zal naar verwachting eind deze maand worden afgerond. Partijen doen geen mededelingen over de overnamesom. 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker