De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Alja wordt schoonheidssalon

Alja wordt schoonheidssalon

SCHIEDAM - Aan de Broersvest 111 komt binnenkort een schoonheidssalon: Delaganza Beauty Salon. Dit bedrijf heeft een specialisme in haar-extensies. Het bedrijf komt in de voormalige winkel van Modehuis Alja.

"Delaganza is er voor de elegante en zelfverzekerde vrouw die haar eigen stijl wil en is gespecialiseerd in het op maat maken van Front Lace Wigs, Weaves en Extensions. Door de passie, vakkundigheid en oog voor detail creëert Delaganza een stijlvolle en natuurlijke look die aansluit bij je wensen en persoonlijkheid", zo lezen we op de website van Delaganza.

Vele jaren was Modehuis Alja bij de dames die iets meer geld voor hun kleding konden neerleggen dan voor een 'C&A-tje' een begrip in de stad. In 2011 sloot Alja de deuren. De zoon van de oprichter van Alja ging overigens wel verder met de modezaak onder deze naam, maar in andere plaatsen. En nog steeds kunnen klanten terecht bij Alja Mode ofwel G.J. Rijsdijk Mode B.V. in winkelcentrum Koperwiek in Capelle aan den IJssel. Tot voor kort was het voormalige modehuis aan de Broersvest op onregelmatige tijden - vooral op koopavond en op zaterdag - nog wel open om er restanten uit de betere damescollecties te verkopen. Met daarbij het in Schiedam alom bekende 'echtpaar Alja' als vanouds achter de kassa. Nu is de winkel compleet leeggehaald en van alle kledingvoorraad en -rekken ontdaan.

We stellen het zeer op prijs als je onze Facebookpagina De Schiedammer een like geeft. Dan kun je ons nieuws over Schiedam en Schiedammers en dus ook over bedrijven in Schiedam goed volgen. Bij voorbaat onze dank.

1 commentaar(en) op artikel "Alja wordt schoonheidssalon"

Geweldig

Door: TillyWijzenbroek Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: