De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Bergerac gaat dicht in juli

Bergerac gaat dicht in juli

SCHIEDAM - Bergerac Wijnen en Dranken in Schiedam-Noord sluit de deur op 2 juli aanstaande. Nadat zij gedurende 22 jaar de drankenwinkel gerund heeft, sluit Wendy Dekker haar zaak aan het Frans Rietveldpad 2, op de hoek met de Ary Koplaan (in het buurtwinkelcentrum waar ook de Plus is gevestigd). 

door Gert Struijs (tekst en foto)

Heel wat mensen uit Schiedam-Noord hebben er tal van wijntjes en andere (alcoholische) dranken gekocht, voor zichzelf of voor een cadeautje voor de nodige feestjes en gelegenheden zoals bijvoorbeeld verjaardagen. 

Wendy gaat niet stoppen met de verkoop van dranken, maar gaat dit doen bij haar moeder op de Hoogstraat 139. Die heeft daar de slijterij  Alambic. Zodoende kan haar moeder Ria Kouwenoord geleidelijk aan gaan afbouwen. Ria Kouwenoord zal een van de langst zittende ondernemers op de Hoogstraat zijn en zij zal in de toekomst zeker als 'icoon van de Hoogstraat' gemist gaan worden, als haar dochter Wendy de zaak volledig heeft overgenomen. Maar Alambic krijgt op deze manier opnieuw een vrouw met ruime ervaring achter de toonbank, in een winkel die bekend staat om een goed advies in een gemoedelijke sfeer.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: