De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Vertrek Karen Kruijthof als lid Raad van Bestuur Franciscus

Bestuurswisseling in ziekenhuis

Bestuurswisseling in ziekenhuis

SCHIEDAM/ROTTERDAM - Per 13 februari 2019 treedt Karen Kruijthof af als lid Raad van Bestuur van Franciscus Gasthuis & Vlietland. Na 10 jaar als lid Raad van Bestuur heeft Karen Kruijthof een nieuwe uitdaging gevonden bij Amsterdam UMC. Zij treedt daar toe tot de Raad van Bestuur met in haar portefeuille de integratieprocessen, die voortkomen uit de fusie tussen AMC en VUmc.

Karen Kruijthof heeft de eerste vier jaar van haar Franciscus-carrière gewerkt als lid Raad van Bestuur van het Sint Franciscus Gasthuis. De afgelopen zes jaar heeft Karen mede vorm gegeven aan de bestuurlijke en juridische fusie tussen het Sint Franciscus Gasthuis en het Vlietland Ziekenhuis.  

Franciscus Gasthuis & Vlietland
"De fusie heeft Franciscus Gasthuis & Vlietland gevormd tot een krachtige ziekenhuisorganisatie met twee ziekenhuislocaties en vier poliklinieklocaties met ruim 4.300 medewerkers en bijna driehonderd specialisten", schrijft Franciscus Gasthuis & Vlietland in het persbericht. Harro Knijff, voorzitter Raad van Toezicht: “Wij zijn Karen Kruijthof erkentelijk voor haar inzet gedurende de afgelopen tien jaar. Zij heeft samen met verschillende collega-bestuurders gezorgd voor continuïteit en voortgang in het fusieproces en zij laat een bestendige organisatie achter.” Marjolein Tasche, voorzitter Raad van Bestuur: “Mede namens Mark Janssen dank ik Karen voor de fijne inspirerende samenwerking en collegialiteit. We gaan haar missen, maar we feliciteren haar met deze mooie stap. We wensen haar heel veel succes.”

De Raad van Toezicht beraadt zich in afstemming met de Raad van Bestuur op het vervolg omtrent de samenstelling van de Raad van Bestuur. 


Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het verspreiden van gratis nieuws en blijf je op de hoogte van het nieuws over de zorg in Schiedam. Alvast dank. 


 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: