De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Bouwmarkt KARWEI Schiedam gaat dicht

Bouwmarkt KARWEI Schiedam gaat dicht

SCHIEDAM - Vanaf februari volgend jaar is de Gamma aan de 's-Gravelandseweg nog de enige bouwmarkt in Schiedam. Bouwmarkt KARWEI, die eveneens gevestigd is op het industrieterrein 's-Gravelandse Polder, sluit eind januari 2019 zijn deuren. 

door Gert Struijs

De Gamma en KARWEI zijn overigens zusterondernemingen, die beide behoren tot het bedrijf Intergamma. KARWEI Schiedam is gevestigd aan de Regoutstraat. Er werken circa 25 medewerkers, die zullen worden overgeplaatst naar andere KARWEI- of Gamma-vestigingen.


Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het winkel- en bedrijvennieuws uit Schiedam. Alvast dank. 
 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker