De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

BusinessClub lanceert zich in Euroscoop

BusinessClub lanceert zich in Euroscoop

SCHIEDAM - Donderdag 8 februari vindt vanaf halfvijf de feestelijke lancering van BusinessClub Schiedam plaats in de bioscoop Euroscoop. Deelname aan deze avond is gratis, lid worden van deze businessclub niet. De jaarcontributie bedraagt 295 euro per jaar exclusief btw.

Het programma is:
16:30 uur Inloop 
17:00 uur Presentatie bestuur, leden en jaarkalender
17:45 uur Borrel en hapjes en netwerken en natuurlijk tijd voor vragen aan het bestuur en mogelijkheden tot aanmelden
19:30/20:00 uur Einde

Het bestuur van de club bestaat uit: voorzitter Sandra Westein  (SAAR. Ondernemen met passie!), penningmeester Bob van der Vlist (art director/fotograaf voor o.a. NRC), secretaris Linda Groeneweg (Live It Green), activiteitencommissie Danielle de Wilde (Schiedam City Events en Rotterdam Business Events), social media/communicatie Arthur van Hienen (Sparty Promotions en SchiedamTips). 

BusinessClub Schiedam is er voor ondernemers die wonen en/of werken in Schiedam. De club benoemt de volgende voordelen:
1. Versterken van het relatienetwerk. 2. Vergroten van de naamsbekendheid. 3. Tonen van maatschappelijke betrokkenheid. 4. Een unanieme stem richting de Gemeente. 

"Het versterken van het relatienetwerk en zaken doen is in eerste instantie ons doel. De leden van de Business Club ontmoeten elkaar in een leuke informele sfeer, nodigen klanten uit, leggen nieuwe contacten en doen onderling zaken. De leden ontmoeten elkaar tijdens activiteiten die door de activiteitencommissie worden georganiseerd. Deze activiteiten hebben als doel om de onderlinge contacten tussen de leden te versterken." De activiteiten worden vier keer per jaar gehouden bij een van de leden in het bedrijf, waarbij een rondleiding of presentatie gegeven kan worden gecombineerd met een netwerkborrel. Tijdens deze bijeenkomsten is het mogelijk een introducé mee te nemen. Daarnaast worden er ook zes keer per jaar andere activiteiten georganiseerd, zoals een (kerst) diner, buitenactiviteiten en bijzondere sprekers.

Foto van voorzitter Sandra Westein door Gert Struijs

1 commentaar(en) op artikel "BusinessClub lanceert zich in Euroscoop"

Beste voorzitter,

Ik heb vernomen dat u ook met Virtual Reality bent.

Wij als ondernemers schrijven software voor VR ik had graag langs gekomen maar ik zie vandaag pas dat e er een meeting is. Ik denk dat we zeker software knnen maken voor mensen in de zorg ik zou graag een demo geven.

Met vriendelijke groeten,

D Timmers

Www.vr-software.nl

Door: D Timmers Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: