De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Meer dan friet in Euroscoop-complex

De grootste BRAM's staat in Schiedam

De grootste BRAM's staat in Schiedam

SCHIEDAM - vrijdag 13 juli opent BRAM’S Gourmet Frites zijn grootste winkel: op plein van de Euroscoop in Schiedam. De vestiging in Schiedam is met 78 zitplaatsen binnen en 100 buiten op het terras tot nu tot de grootste BRAM’s vestiging.  

De locatie in Schiedam ademt de signature look van BRAM’S Gourmet Frites: binnenhuisarchitecte Lilianne van der Meijden creëerde ook hier een industriële, robuuste en stoere omgeving. Op de foto krijg je een idee van deze look aan de hand van de vestiging Leidsche Rijn. Franchisenemer van de nieuwe vestiging in Schiedam, Sadik Eksi, vertelt: “De vestiging ligt op een steenworp afstand van de populaire Euroscoop bioscoop waar dagelijks films voor jong en oud worden gedraaid. We wilden hier graag op inspelen en bieden daarom een uitgebreid assortiment aan. Zo kun je ‘s ochtends aanschuiven voor een lekkere kop koffie en gedurende de dag neem je plaats voor een van onze heerlijke soda’s of alcoholhoudend drankjes. Met de introductie van een kinderstoof, speciaal ontworpen kleurplaten en leuke gadgets genieten ook de jongste frietliefhebbers bij BRAM’S. Dat de opening samenvalt met het begin van de zomervakantie, is dan ook niet toevallig.” BRAM’S Gourmet Frites Schiedam organiseert daarnaast geregeld leuke acties in samenwerking met de Euroscoop. 

De opening wordt gevierd met de BRAM’S Experience Day: een dag waar jong en oud kennis maakt met de producten, gerechten én beleving van BRAM’S. Zo bereidt een chef een heerlijke stoof op de Green Egg barbecue én kunnen voor het eerst in BRAM’S geschiedenis de ambachtelijke frieten gecombineerd worden met een biertje of wijntje op locatie. Tijdens BRAM’S Experience Day maken klanten kennis met het authentieke verhaal van BRAM’S Gourmet Frites. Het team van BRAM’S staat klaar om bezoekers bij te praten over alle ins en outs van het unieke foodconcept. Zelf een aardappel omtoveren tot frieten kan op deze dag onder toeziend oog van een ervaren fritessnijder.

BRAM’S is onderdeel van de bekende frietformule Bram Ladage. Bram Ladage is in 1967 begonnen met een kraam op de Rotterdamse markt en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in verse frites met meer dan 30 winkels in heel Nederland. Het familiebedrijf heeft een eigentijdse en herkenbare aanpak die zich laat kenmerken door de pijlers: vers, snel, smakelijk én betaalbaar. De nieuwe fritesformule BRAM’S groeit razendsnel; na vijf vaste winkels en vijf eerdere ‘containervestigingen’ opent BRAM’S deze week de 11de van Nederland in Schiedam. Ook heeft de franchiseformule ambitie om internationaal te groeien.

De vestiging bij Euroscoop van BRAM’S Gourmet Frites is 7 dagen per week geopend. Het adres is:
Noorderweg 20                  
3119 XX Schiedam

We stellen het zeer op prijs als je onze Facebookpagina De Schiedammer volgt.  Of volg ons via Twitter.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: